A rekordért

Kevés olyan interistát ismerek, akit őszintén lázba hozna a mai szuperkupa elődöntője a Lazio ellen.

A csapat idén egyértelműen a bajnokságot helyezte előtérbe és eddig ki is hozta a helyzetből a maximumot. A megszerezhető 60 pontból az Inter eddig 51-et gyűjtött és ugyan a Coppát sikerült a legjobb időben leadni, a BL-ben még vár ránk egy nagyon komoly csata az Atleti ellenében. Eközben a Juventusnak annyi idén a kettős terhelése, hogy ha csütörtökön játszanak az Olasz Kupában, akkor a következő héten csak kedden kell pályára lépniük a bajnokságban.

Szóval nekünk ezt a heti egy meccses zebracsordát kellene magunk mögött tartanunk a bajnokságban és ugyan Inzaghiék remekül is teszik a dolgukat, a szuperkupáért nyilván el kell utazni egy másik, többségünk által nem igen kedvelt országba. Ráadásul két meccset is meg kell nyerni a trófeáért. Afelől nincsenek kétségeim, hogy a csapat komolyan fogja venni a ma esti, Lazio elleni csörtét. Inzaghi úgy nyilatkozott, hogy számukra az idei év első, teljesítendő célja az Olasz Szuperkupa megnyerése. A mester ráadásul minden idők legsikeresebb olasz vezetőedzőjévé válhat ebben a kiírásban, hiszen amennyiben a Laziot és a Napolit is sikerülne felülmúlni, úgy egyedüliként állna öt megnyert trófeával az örökranglistán.

Sokkal jobb lett volna már augusztus közepén letudni ezt az egészet a tavalyi bajnok Napoli ellenében, de ha már így alakult, szurkoljunk a fiúknak és a Misternek. A találkozót a Sport1 20:00-tól élőben közvetíti. Forza Inter!

Majd elfelejtettem! Ha összejön a végső diadal, úgy az Inter tulajdonképpen megkeresné azt az összeget, amit Arnautovicra sikerült kidobni. Szóval csak hajrá!