Grande Inter 2.0.

Grande Inter 2.0

Olaszország történetének egyetlen triplázó csapatának igaz története. Öt részes sorozatunkban végigvesszük, hogy miként jutott el a klub José Mourinho kinevezéséig, min kellett változtatnia a portugálnak ahhoz, hogy az olasz bajnokság után Európában is sikeres legyen a klub.  Felelevenítjük, hogy miképp sikerült drámai körülmények között kiejteni minden idők egyik legjobb csapatát, hogy aztán Madridban történelmet írjon a csapat.

1. rész- A ‘Különleges’ eljövetele

„Egy különleges klubhoz érkeztem, azt viszont már nem akarom, hogy a jövőben én legyek a ’Special One’. Bár továbbra is egy nagyszerű edzőnek tartom magam, már nem akarok különleges lenni, csupán José Mourinho.  Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam, ugyanazzal a motivációval és szenvedéllyel a labdarúgás iránt. Az Inter egy óriási lehetőséget adott nekem. Hálás vagyok az Elnök úrnak és Brancának, hogy engem választottak.”


Elolvasom

2.rész – A Mercato

„Nem akartam neki tanácsot adni, de megmondtam neki mit gondolok: Ha megnyeri a Bajnokok Ligáját a Barcelonával, azzal nem tesz semmi kiemelkedőt. A katalánok már három év alatt kétszer megnyerték nélküle is. Én a kiemelkedő dolgok híve vagyok, nem a normálisaké. De neki ez volt az álma, és menni akart. Elmondta, hogy hiányozni fogok neki, én pedig ugyanezt válaszoltam.”


Hamarosan

3.rész – Mágnestábla


Hamarosan

4.rész -„Samu, már nincs sok hátra!”


Hamarosan

5. rész -A finálé


Hamarosan