Az első helyért

Azon megtiszteltetés ért minket, hogy – az előző és előző előtti fordulókhoz hasonlóan – ma is streamen követhetjük csapatunk útját Európa legrangosabb kupasorozatában, és ha a továbbjutás nem is, a csoportelsőség sorsa miatt mindenképp érdemes tenni egy próbát. Ha már 2023 végén ez az egyetlen módja Magyarországon, hogy megnézd azt a kiemelten rangos sporteseményt, ami leginkább tetszik.

Szóval mint tudjuk, az előző meccs rotációja és zseniális második félideje egy pontra volt elég, pont annyira, amennyit a Sociedad is szerzett. Ez pedig azt jelenti, hogy ma ők várják előnyből a kezdő sípszót, az X azt jelenti, ők az elsők a csoportban, ha viszont az Inter otthon nyerni tud, fordul a kocka. Hogy ez miért fontos, nos nézzük kiket kaphatunk JELEN ÁLLÁS SZERINT:

  • Csoportelsők: Bayern München, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Manchester City, FC Barcelona
  • Csoportmásodikak: Köbenhavn, PSV, PSG, Leipzig, Porto (+ ugye olaszok)

A fókusz valamelyest így is a bajnokságon marad, ez magyarázhatja azt, hogy Lautaro, Barella és Bastoni padról kezdenek, helyüket pedig Sánchez, Frattesi és Augusto veszi át. Hiányzóink ugye Pavard, Dumfries és De Vrij, akik azért ebben a sorrendben hétről-hétre visszatalálnak majd a csapatba, a francia állítólag már hétvégén.

A Real Sociedad elleni idegenbeli találkozó a mai napig rémálmokat indukál bennem, de azért náluk is vannak kisebb problémák, például Barrenetxea, vagy főként az ellenünk is gólt szerző Brais Mendez hiánya, és hát nem mondhatjuk, hogy könnyű dolguk lenne a hazai bajnokságban, ahol az első négy kezd elhúzni. Mégis, a Sociedad egy rendkívül stílusos, jó és effektív focit játszó csapat, akiket idén csak a legkomolyabb bajnoki ellenfeleik tudtak eddig legyőzni.

Nehéz lesz, de nagyon megérné kibrusztolni a győzelmet hazai közönség előtt.

Várható kezdő: 

Sommer; Darmian, Acerbi, Augusto; Cuadrado, Frattesi, Calhanoglu, Mhitarján, Dimarco; Thuram, Sánchez. 

Mikor: 21.00

Hol: Ne kérdezd!

Forza Inter!