Kezdődik a decemberi dara

A megszokotthoz képest nagyobb szusszanás után jöhet egy újabb erőltetett menet, ami az Udinese elleni összecsapással kezdődik.

Mondjuk nagyon remélem, hogy túlságosan nem kell odatenni magukat a fiúknak. Az idei szezonban ugyanis nem éppen veretes eredménysorral büszkélkedhetnek. Ráadásul a kezdőben ott lesz náluk Samardzic, akinek a nyár legnagyobb szappanoperáját köszönhetjük. A formájukról még annyit, hogy az utóbbi öt meccsen mindössze egyszer tudtak nyerni, három vereség és egy döntetlen mellett. Az igazsághoz hozzátartozik még, hogy van egy jó pár sérüljük, elég csak Bijolt vagy Deulofeut említenem. Utóbbi idén még pályára sem tudott lépni, mert térdsérülésből lábadozik.

Az Inter se áll ezen a téren túl jól. Főleg nem azok után, hogy a múlt héten kidőlt Dumfries és De Vrij is, miközben Cuadrado továbbra sem 100%-os. Így a jobb oldalon fellépett jelenleg egy kisebb krízishelyzet. Ma ez úgy lesz megoldva, hogy Darmian kezd jobbszélen, míg Bisseck kezd a védelemben. Azért jó hír is akad. Bastoni felépült és rögtön kezdeni fog. Emellett Pavard is nagyon jó után halad és már december 17-én a padon lehet a Lazio ellen. Bisseck és Darmian pozícióját leszámítva a gálakezdő lép ma pályára, amivel Inzaghi továbbra is azt sugallja, hogy fontos BL meccs ide-oda, jelenleg a bajnokság az első.

Ma egy nagyon különleges mezben lépünk pályára, hiszen az új Transformers film európai streaming megjelenését fogjuk reklámozni. Nagyon gyorsan el is kapkodták a mezeket, remélem készülnek még készletekkel, mert igencsak jól néz ki a mezünk ezzel a logóval és jó lenne minél többet eladni belőle.

A kezdő:

INTER (3-5-2): 1 Sommer; 31 Bisseck,15 Acerbi, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 9 Thuram, 10 Lautaro Martinez.

(Kép forrása: https://www.facebook.com/Inter)