Tanácstalanság

Mint az Inter-játékosok a kapu előtt, olyanok vagyunk mi, ha belegondolunk, mit várhatunk ma a csapattól. Egyszer mondjuk biztos megtörik a jég…

Jelentkezzen legyen szíves, aki emlékszik arra, mikor játszott utoljára hivatalos meccset az Inter 17:00-s időpontban! Én bevallom, bármennyire is kutatok emlékeim között, nem tudok felidézni ilyet, a Serie A-meccsek általában két órával korábban, vagy egy órával később kezdődtek, az európai találkozók meg pláne nem ilyesmi időpontban voltak. Színtiszta szakmai szempontokkal indítottam tehát a mai felvezetést – és simán elképzelhető, hogy tényleg csak az emlékek koptak meg fájdalmas módon.

Jöjjön egy kis asztrológia! Ha szerencsésen állnak ma a csillagok, Martínezék nagy valószínűséggel képesek lesznek akciógólra (gólokra?!) öt tétmeccset követően. De ha nem ma, majd később, mi abszolút türelmesek vagyunk. A nagy számok törvénye alapján egyszer úgyis fog még a büntetőkön kívül is betalálni az Inter… Ugye?!

Ha már Martínez: egyik kedvenc célpontja lesz a mai ellenfél, az utóbbi két idény három meccsének (tehát amióta a salernóiak visszajutottak hosszú idő után) mindegyikén betalált az argentin, összesen öt góllal megterhelve hálójukat. Foglalkozzunk még kicsit a közelmúlttal: a három találkozó patyolat tiszta, három győzelmes mérleget hozott, szintén makulátlan, 12:0-s gólaránnyal. Hát mikor lenne jobb alkalom arra, hogy még mélyebbre ássa magát a csapat elkezdjen kifelé kászálódni a hullámvölgyből?!

 

Gyertek, rohadékok, pont jók lesztek arra, hogy megtörjem az újabb góltalansági szériám!

 

Ha nem lenne egyértelmű a Misternek, mi szólunk innen: eljött az ideje a keményebb rotációnak, bármennyire is szar a helyzet: Asllanit, Bellanovát, Carbonit (haha) is szívesen látnánk, és akár Gagliardinit (!) is, aki az ilyesmi meccseken abszolút hozzá tudja tenni a maga részét. Kíváncsian várjuk, mi sül ki a Sousa-csapat elleni meccsből, hogy úgy mondjam, nagy elvárásokat nem támasztunk kedvenceink felé. Csak nyerni kéne, de nagyon.

Várható kezdő: Onana – Bastoni, de Vrij, Darmian – Gosens, Mhitarjan, Brozovic, Barella, Dumfries – Martínez, Lukaku.

17:00, Sport1, élő.

 

Képek forrása: www.cassandrapronostici.com (kiemelt kép), ingyentippek.com