Szintfelmérő

A mai nap nagy kérdése, hogy sikerül-e a Napoli elleni magabiztos játékot fenntartani a következő hetekre is. Első állomásként pedig a Monza ellen lehet ezt tesztelni.

Az ellen a Monza ellen, akik bár nehezen kezdték a bajnokságot, egyelőre simán bent maradó helyen állnak. A két hónapos szünet miatt elég nehéz a formákra tippelni, viszont az mindenképp el lehet mondani, hogy továbbra is elég rapszodikus a teljesítményük. Az utóbbi 5 meccsből két-két győzelmet és vereséget szedtek össze, míg a mostani hétközi fordulóban döntetlenre futotta tőlük a Fiorentina ellen. Sajnos Sensit nem fogjuk viszont látni, ugyanis sajnos most is sérült, ahogy Rovella és Donati is.

Ezzel szemben az Internél továbbra is csak Brozovic sérült, akit a hírek szerint a Milan elleni szuperkupa döntőre próbálnak majd összerakni. A szerdaihoz képest lesz egy pár változás a kezdőben. De Vrij és Dumfires fognak bekerülni Acerbi és Darmian helyén, míg a mai este Lautaro lesz Dzeko párja. Az utolsó pillanatig Lukaku tűnt a befutónak, de úgy néz ki nem akarják rögtön leterhelni két kezdéssel. Nagyon sok mindent nem is akarok hozzátenni, én 20:45-kor csak hátra akarok dőlni és élvezni a szemkápráztató játékunkat.

Várható kezdő:

INTER (3-5-2): Onana; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mhitarjan, Dimarco; Lautaro, Dzeko

(Kép forrása: https://www.facebook.com/Inter)