Flowba kerülni

Jobb hangulatba kerültünk az utóbbi másfél hét eredményeinek következtében, de mindez csak akkor ér valamit, ha ma hozzátesz a csapat újabb három pontot az eddigiekhez. És persze a továbbiakban is. 

Az idény első 12:30-as meccse (az Udinese ellen) nem sikerült a legfényesebbre, sőt, tulajdonképpen ott jött el a szezon eddigi mélypontja. A mai ellenfél sem lesz sétagalopp, mert bár a Salernitanának volt mostanság pár rossz eredménye is, de alapvetően pozitív meglepetésnek számítanak az új idényben. Szóval nem árt óvatosan hozzáállni Davide Nicola együtteséhez. Külön megemlíteném Candrevát, aki ide is gyorsan beilleszkedett, és jó látni, hogy ilyen idősen is meghatározó tud lenni – a Juvénak lőtt gólja különösen jó élmény volt.

A barcelonai harakirit egy újabb jelként foghatjuk fel olyan tekintetben, hogy kedvenceink talán elindultak a helyes irányba, méghozzá talán a legfontosabb, mentális tekintetben. A csapategység látszólag rendben, a küzdőszellem helyre került, mi baj lehet? Na jó, azért akadhat pár buktató, mondjuk a csapágyasra hajtott csatárpárosra kicsit aggódva tekinthetünk, de alapvetően ezt a meccsen simán hozni kellene, ha Inzaghiék akarnak még valamit a szezontól. Márpedig akarnak. Ma mehet minden, ami a csövön kifér, ugyanis jövő héten csak hétvégén lesz meccs – következésképp jó lenne nyugalomban tölteni az elkövetkező napokat.

Várható kezdő: Onana – Acerbi, de Vrij, Skriniar – Dimarco, Barella, Calhanoglu, Mhitarjan, Dumfries – Martínez, Dzeko.

12:30-as kezdés, a Sport2 élőben sugároz.