Életben maradni…

Rettentő szomorú, de a hétközi, arccsontra és állra kapott jobbegyenes-bal felütés kombó után most már ilyen címmel kell felvezetni az aktuális összecsapást. Pláne nehéz meccsre számíthatunk, ha egyéb tényezőkre is vetünk egy pillantást.

Letargia, kétségbeesés és düh lett úrrá rajtunk szerda este, és egy ilyen sokkhatásból kell talpra állni egy jelenleg „forró” csapat, az Udinese otthonában. Az Inter bolognai megégése előtt közvetlenül a fehér-feketék 4:0-ra kiütötték a tavasszal egyébként remek, de most megrogyni látszó Fiorentinát, így biztosan tele önbizalommal várhatják a mai csatát. Persze nem kérdéses, a jelenleg senki földjén tanyázó, és már tét nélkül futballozó hazaiakat verni kell, ha még komolyan gondolja a csapat a bajnoki címet – és hát miért ne tenné, a helyzet nem reménytelen, csak jelentősen nehezebb, mint néhány napja.

Lehetne még hosszasan írogatni a Radu-féle tényállásról és lélektani helyzetről, a kettős terhelést továbbra sem bíró Inzaghi-fiúkról, de talán ennyi felvezetés is elég most, néhány egyéb tény rögzítésével, úgy, mint:

  • Handanovic fogcsikorgatva visszatér a kapuba, ha minden igaz.

 

 

  • Calhanoglu sárga lapok miatt pihen, helyét a frissen felépült Vidal veszi át.
  • Dimarco helyett pedig D’Ambrosio lesz a háromfős védelem egyik szélén.
  • Az Udineséből Makengo fog hiányozni eltiltás miatt.

Egy dologban nagyon reménykedünk: kedvenceink ma kitöltik minden dühüket, persze egészséges keretek között.

Várható kezdő: Handanovic – Skriniar, de Vrij, D’Ambrosio – Perisic, Vidal, Brozovic, Barella, Dumfries – Martínez, Dzeko.

Kezdés 18:00-kor, az aktuális csatorna pedig a Sport 2 lesz.

 

Képek forrása: dazn.com (kiemelt kép), sempreinter.com