Nincs megállás

A hétközi, álomszerű fejlemények után ideje felocsúdni, és visszatérni a Serie A-ba, ahol aztán a kutyát nem érdekli, hogy mennyire jól alakultak a dolgok nemzetközi fronton. Odahaza a helyzet jóval kevésbé rózsás, a 25%-os győzelmi mutató teljesen elfogadhatatlan, és a mutatott játék sem éppen szemet gyönyörködtető. Ezt súlyosbítja, hogy a vendéglátó ezúttal a Sampdoria együttese, akik jelenleg három ponttal előznek, és +7-es gólkülönbséggel néznek le ránk az ötödik helyről.

 

Szóval jól néz ki a Samp, de ellenük újabban egész jól megy. A tavalyi hazai mérkőzés vége még vicces lehetett volna, idegenben azonban az ötödik gól után már senki nem fanyaloghatott, valóságos dózerolás történt.

Ehhez a sarkalásokban bővelkedő meccshez viszonyítva némileg árnyalja a képet, hogy azóta sajnos nincs sem a „fősarkaló” Rafinha, sem a beadásmenő Joao Cancelo, és hát néha eléggé hiányoznak is. Odaát pedig természetes Fabio Quagliarella kiváló formában várja a találkozót, és kapott is egy méltó társat a Romában csúnyán lebőgő, de most újra szárnyaló Gregoire Defrel személyében. Ötöst tehát ma ne várjunk a fiúktól, küzdelmes meccset annál inkább. Szerencsénkre míg Nainggolanék a Tottenhammel bírkóztak, a Sampdoriának is volt egy kis melója kedden, szereztek is egy pontot a Fiorentina ellenfeleként.

A kezdőben nincs igazi meglepetés, az előzőleg jósolt rotációk sem igen fognak megvalósulni, így Perisic ma sem pihen, ellenben Politano helyett Keita Baldé könnyen a jobbszélen találhatja magát. Érdekes döntés, az előzően látottak alapján Perisicnek láthatóan jobbat tenne egy kis pihenő, de végül is amíg Candreva nem kezd, addig igazi baj nincs. Ha minden igaz, Lautaro már leülhet a kispadra, a kezdőbe kerülésre azoban kevés esélye van egyelőre, Vrsaljko pedig továbbra sem egészséges (gagyi válogatott fordulók, imádunk titeket.)  Skriniarra úgy néz ki ismét a védelem közepén lesz szükség viszont, Miranda visszakerül a padra, D’Ambrosio pedig újra elfoglalhatja helyét a jobb oldalon.

8a7d105069a2adf47b6ef866be4af913-05618-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

 

Kezdés este 20:30-kor, élő közvetítés a Digin!

Forza Inter!