Folytassa, tanár úr!

11 forduló után még sosem volt 29 pontja az Internek, szóval Spalletti konkrétan a klubtörténet legjobb rajtját hozta össze, amibe nem ma kellene belerondítani, egy közepesnél valamivel jobb ellenféllel szemben. Figyelem: szigorúan kommentfogó jellegű előzetes következik, a minimálisnak is kevesebb infóval.

A hétfői -sokadik szenvedős- győzelmünk után feltettem a kérdést magamnak, látva, hogy a riválisok sem akarnak botlani: az Inter lett jóval erősebb, vagy az alsóház tele van Serie B-s szintű csapatokkal? Közeledünk a bajnokság egyharmadához és az első öt maximum akkor veszít pontot, ha épp egymás ellen játszanak, szóval nem fér bele egy több hetes formahanyatlás. Így máris érthető, hogy Spalletti miért ragaszkodik olyan mereven a kezdőcsapathoz, ami vélhetően a Torino ellen is ugyanaz lesz mint az utóbb hetekben bármikor.

Raádásul elnézve a mai sorsolást, a Lazio, Juve, Napoli trió a papírforma alapján nem fog pontot veszíteni, bár halkan jegyzem meg, szerintem Sarri csapatának meleg lesz a pite. A Rómára viszont nehéz túra vár Firenzében, reálisan egyedül itt bízhatunk valamely rivális botlásában.

Belotti visszatér, szóval fel kell kötni a gatyáját Skriniarnak. Vagy inkább Belotti készüljön, mert egy szörnyeteggel kell szembenéznie?

Tipp: 2-1 Icardi, Perisic, ill Belotti