Meccsbuborékok

Sokszor írtam már, hogy ennél mélyebbre nem lehet süllyedni. Mindig tévedtem, legutóbb is, amikor ilyet állítottam. Talán a legutóbbi meccsen történtek pár mondatot sem érnek meg. Á, azért mégis, jöjjön pár gondolat hajtás után. 

És ezt tessék szó szerint érteni. Menő lett mostanság a rendhagyó értékelő, most is ilyesmi jön, azaz inkább egy gondolathalmaz azokból, amik a meccs időpontjában a megfáradt, másnapos fejemben forogtak.

14:50 “Végre itthon vagyok, lövöm be a gépet, keresem azt az istenverte streamet! De… Minek? Mit is várjak? Bakker, Rocchi az egyetlen bevethető felnőtt csatárunk! Mindegy, talán csoda történik.”

15:03 “Fuck, elbambultam, már megy a meccs, hogy írok így értékelőt?! 4-2-3-1? Ki lepődik meg, hogy megint más formáció van?”

15:10 “Juan Jesus sárga Ibarboról, és még negyed óra sem telt el… Megint kiállítják.”

15:15 “Ebből is látszik, hogy az öreg Rocchi papa azért érti ezt a sportágat… De persze miért is befelé pattanna? Vagy miért nem vissza Cuchu elé…?

15:22 “Ez piros lap és szabadrúgás 18-ról! Mi?! Mehet tovább?! Mindegy, szóra sem érdemes…”

15:30 “Álvarez egész jó, megint a csapat egyik legjobbja. Hátha feljebb tornássza az árát nyárra.”

15:33 “Kajálni kéne valamit.” 

15:42 “Ricky, akaszd már be! A labdát!”

15:50 “A körülményekhez képest viszonylag jól mozgunk, még attraktívnak is mondanám a csapatot, de… Rossz előérzet, hess!”

16:05 “Rocchi cselsorozat után bravúrral véd az ellen kapusa. Hihetetlen, hogy ide jutottunk.”

16:10 “Nem csúszik ez a szenya sem, itt valami készül… Á, Gargano megsérült, csak jön már Benassi… Kuzma. Hm, Strama, menj már a picsába.”

16:17 “Nem igaz, hogy nem lehet szerencsénk sosem, kedvenc egylábas argentinunknak csak nem sikerül…”

16:19 “Celi, te is egy rohadt mocskos féreg vagy, ilyen kamu műesés fost befújni… Pár perccel ezelőtt jogos lett volna, de ez… Szokásos mantra: nem elég, hogy a csapat egy trágya, mi még ezt is megkapjuk a pofánkba minden meccsen… Handa, mutasd meg, miért… Áh, bazzeg.”

16:23 “Nagatomo Cambiasso helyett… Ez megint milyen csere, drága uram? Sokat védtelek, de ezek után nem tudlak, még ha a főkolompos nem is te vagy.”

16:32 “Jön Samuel… Megsérült az egyik középhátvéd? Mi? NAGATOMO? Stramaccioni teljesen meghibbant, ez már a vég. Vagy annál is rosszabb. A japó rásérülése pedig papírforma a jelenlegi helyzetben.”

16:33 “Megint pittyeg ez a köcsög fészbuk… Bazz, azt írják 2:0, biztos csak vicc. Nem, ebből még biztos nem jöhet, ez Hand… Nem, nem az övé.”

16:42 “Ebből nekem ennyi elég is volt. De hogy lesz ebből értékelés? Beleírom, hogy Kovacic és Álvarez újfent dicsérhetők? De minek? Legyen már vége ennek a rohadt idénynek.”

Kitartás.