Forza Forte!

A tudatos csapatépítésnek, a korszerű edzésmunkának és a „a sportorvoslás magasiskolája” témakörben orvosi Nobel-díjra pályázó Combi doktor bácsinak köszönhetően eljutottunk oda, hogy a Cagliari elleni keretünkben kettő, azaz kettő darab csatár van a nevezettek listáján! Vagyunk itt jó néhányan, akik nem tegnapelőtt kezdtünk el Inter meccseket nézni, de ilyenre én még nem emlékszem. Meazza forog a sírjában!

Csatárevolúció Inter-módra, az utóbbi 10 esztendőben. Kapaszkodjatok meg, de szembe kell néznünk a tényekkel, tehát megteszem:

 

2002/03: Batistuta, Crespo, Kallon, Recoba,  Martins, Vieri

 

2003/04: Adriano, Cruz, Recoba, Martins, Vieri

 

2004/05: Adriano, Cruz, Recoba, Martins, Vieri

 

2005/06: Adriano, Cruz, Recoba, Martins,

 

2006/07: Adriano, Cruz, Recoba, Ibrahimovics, Crespo,

 

2007/08: Adriano, Cruz, Recoba, Ibrahimovics, Crespo, Suazo, Balotelli

 

2008/09: Adriano, Cruz, Recoba, Ibrahimovics, Crespo, Suazo, Balotelli, Mancini

 

2009/10: Balotelli, Eto’o, Longo, Milito, Pandev, Suazo

 

2010/11: Eto’o, Longo, Milito, Pandev, Pazzini, Biabiany,

 

2011/12: Forlán, Zarate,  Longo, Milito, Pazzini, Castaignos

 

2012/13: Milito, Cassano, Palacio, Rocchi, Forte, Colombi

 

2013 április 24., 15 óra: Tomasso Rocchi, Francesco Forte 

Nem tudom, hogy tudatos volt-e ez a leépítés, vagy tényleg ennyire idióták ülnek a vezetőségünkben, de számomra felfoghatatlan, hogy alig 3 évvel ezelőtt a Barcelona elleni BL elődöntőre készülünk, most meg azért kell imádkoznunk, hogy kapjuk meg Longót az Espanyoltól, a szezon végéig. Miközben néztem Sneijdert a Real elleni meccsen azon morfondíroztam, hogy felhívom Morattit és megkérdezem: ” Elnök Úr Drága! Nézi a meccset és nem ég a pofájáról a bőr, hogy a csapat egyetlen piacképes játékosát sikerült odaadni 2 garnitúra mezért, meg 3 labdáért? ” Aztán eszembe jutott, hogy nem tudok olaszul, meg épp nincs is kimenőm, így elhalasztottam a beszélgetést. Magamat az optimistább szurkolók közé sorolom, a BL-helyes írásom egy picit utópisztikusnak tűnhetett, de valahol még reménykedtem a dobogóban az Atalanta meccsig. Innentől fogva megnézem a meccseket, forzainterezek a meccsek alatt, továbbra is a Pazza Inter Amala a csengőhangom, de egyszerűen nem tudom, hogy mit akar Moratti. Van az a mondás, hogy „aki fizet, az diktál”, de valahol az Elnök Úr is szurkoló. Nem látja, hogy normális játékosok nélkül nem lehet sikert elérni? Sokan mantrázzák, hogy: FIATALOKAT KELL A CSAPATBE ÉPÍTENI! Én továbbra is állítom, hogy, a lehetőségeinkhez képest, sztárokat kellene venni. Ott van például a Milan. Érdekes ők valahonnan összekukáztak Balottelire lovét és meg is van az eredménye. ( tudom most eltiltották meg minden, de csak ott vannak a 3. helyen ) Minket meg oda-vissza ver az Atalanta, s ott tartunk, hogy örülnünk kell, ha ma délután egy ponttal jöhetünk haza Szardiniáról Triesztből.

Elvileg ma a fent látható, a szezon folyamán 217., variációban lépünk pályára. Valami 3-4-2-1 akar lenni. Bár olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Kovacsicsot pihentetni fogja Stramaccioni a Roma elleni kupa elődöntőre. Mondjuk, hogy egy 18 éves gyerek mitől fárad el azt nem igazán tudom. Lehet, hogy halálra vásárolta magát? A földrajzi közelség miatt, vélhetően sok hazai Inter szimpatizáns fog a lelátóról szurkolni annak, hogy Guarinnak sikerüljön leszorítani a távoli lövéseit, s egy apró góllal verjük el a szárdokat. ( hátha ők szerencsésebbek lesznek, mint mi ősszel ) Legalább miattuk hajtson a csapat!

FORZA FORTE, FORZA INTER!

Ja, mielőtt elfelejteném, csak az interneten lehet nézni a meccset, tehát a jófajta streameket várjuk szeretettel.