A változatosság kedvéért

Annak idején a Liverpool és a Chelsea, mostanában a Real Madrid és a Barcelona találkozik ilyen-olyan fronton egymással századjára, halál unalmas már a sokadik mérkőzésük, inkább nézem a száradó festéket a falon, vagy az elsötétített RTL Klubot, mint ötvenkilencedjére a 648. Xavi-passzt. Ha meg Olasz Kupa, akkor ugye Roma-Inter: az elmúlt években 2005 és 2011 között mindannyiszor találkoztak a csapatok, amit csak azért nem unok, mert végre láthatom megint akció közelben Rocchit.

A vasárnapi rettenethez képest annyi változás várható a kezdőcsapatban, hogy elképzelhető a szezon eleji négyvédős rendszer visszatérése, ami egyet jelent a Traktor csapatban maradásával. Ezek szerint az egy héten belüli 120, majd 90 perces üzemmódot is bírja a kapitány…

Cambiasso és a fekete kloffolós ember ezúttal a kezdő sípszótól futhat Florenzi, illetve Gargano eladott labdái után visszafelé – szívesebben ülnék le a tévé elé, ha a biztató másfél meccset produkáló Benassit tenné be a világ leghelyesebb edzője.

Túloldalon De Rossi múltkori félidei cseréjének magyarázata a begyűjtött sárga helyett a sérülés volt, emiatt valószínűleg kimarad a ma esti mágikus élményből a szemüveg nélkül Rachel Green faterjára emlékeztető Zemannal furcsa viszonyt ápoló világbajnok. További gond a farkasfalkánál a négy eltiltott, Pjanic, Osvaldo, Taddei és Dodó hiánya.

Várható kezdő:
Handanovic; Zanetti, Ranocchia, Juan Jesus, Pereira; Mudingayi, Gargano, Cambiasso; Guarin; Rocchi, Palacio.