Rémhírek árnyékában

Miközben már valahogyan túltettük magunkat a Bajnokok Ligája kudarcon és némi vigaszt jelent számunkra a bajnoki menetelés a héten olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint a Suning akár is adná a klubot, de legalábbis befektetőket keres, mert a korona miatt ők is szarba vannak. Közbe meg készülünk a Crotone ellen sorozatban a nyolcadik bajnoki győzelmünkre.

Bár a Zhang cáfolta a híreket, de nem zörög a haraszti ádám, ahogy mondani szokták. Persze simán lehet, hogy tényleg csak szponzorokat, esetleg kisebbségi tulajt keres a kínai óriási, de azért van bennem félelem: egyrészt a Suning vezetése óta tényleg profi klub benyomását kelti az Inter, még azzal együtt is, hogy az őrültségét, a Pazzaságát nem veszítette el a csapat – ez benne van a DNS-ünkbe.

Az viszont kétségtelen, hogy velük jó irányba halad a klub és néhány rossz döntés miatt nem lett trófea az eredménye eddig – szerintem csak idő kérdése és az is meglesz.

Ehhez pedig nem ártana az olyan meccseket megnyerni mint a mai: szerencsére ezekkel idén nem volt gond, nem úgy, mint a korábbi években.  Tapadni kell a Milanra, amely a Benevento ellen mérkőzik délután és jó eséllyel nyerhet is. Nem fér bele számunkra egy tippmix gyilkos döntetlen sem, nyerni kell, magabiztosan, erősen indítani az évet és aztán megindítani a hajrát, mert a cél nem más, mint a bajnoki cím idén.

Tipp: 4-0  gólszerzők: Tevez dupla, Borriello, Aquafresqa

Közben már hivatalos kezdő is van:

NTER (3-5-2): 1 Handanovic; 37 Skriniar, 6 de Vrij, 95 Bastoni; 2 Hakimi, 23 Barella, 77 Brozovic, 22 Vidal, 15 Young; 9 Lukaku, 10 Lautaro.