Back to Business

Az elmúlt három mérkőzés után úgy érezheti magát egy átlagos Inter szurkoló, mintha egy dementor támadást kellett volna átvészelnie. Az összes boldog emlék eltűnt – vagy legalábbis megkopott -, és persze a tudatalatti legmélyén lappangó rémálmok is a felszínre törtek. Ebben az érzelmi állapotban várhatjuk most csapatunk genovai kiruccanását.

Három nyeretlen mérkőzés után ideje lenne már megszerezni mindhárom begyűjthető pontocskát. Az ellenfél az utóbbi időszakban igencsak kellemes volt a számunkra, gondoljunk csak arra, hogy Gagliardini mekkora királynak is tűnhetett az ellenük lejátszott meccseken. Mindenki kedvenc ötöse ma aligha fog pályára lépni, de ennek ellenére is kötelező lesz megnyerni a találkozót.

 

 

Persze nem ő az egyetlen hiányzója a csapatnak, de ne szépítsünk; akár Ranocchiával csatárként és Eriksennel szárnyvédőként is be kell húzni ezt a mérkőzést – amennyiben a klubnál még mindig úgy gondolják, hogy az idei szezonban a Scudetto a cél.

Ami az ellenfelet illeti, ők sem panaszkodhattak arra, hogy túl sok szerencséjük lett volna az utóbbi időben. Néhány hete Genova városát is elérte a Covid, azóta viszont szépen lassan meggyógyulgattak a pozitív tesztet produkáló játékosaik. Pjaca, Pellegrini, Zajc, Zappacosta, Lerager, Cassata, Destro és Criscito is ott lehetnek már minimum a kispadon – az egyetlen említésre méltó hiányzójuk talán csak a kőbunkó Sturaro.

A mérkőzés 18:00-kor kezdődik, a Digi Sport 1 élőben közvetít. 

Képek forrása: inter.it, Sempreinter.com