Szezonrajt, csapó kettő!

Próbáljuk meg mégegyszer. A nyitány nem sikerült jól, hiányzott az összhang, a fantázia, az energia, a VAR. De máris itt a lehetőség javítani, nézzük hát, mivel készült Spalletti a ma esti, Torino elleni összecsapásra. 

 

Nos, mai, korábbi hírek szerint egy három védős rendszerrel. Örülnénk? Én nem, sose voltam nagy híve. Cúper mester kevésbé jó meccseit juttatja eszembe, majd a rövidebb Zaccheroni időszakot, a mégrövidebb Gasperini borzalmat, a Mazzarri évek emléke pedig még sajnos friss. Nem csoda, hisz leggyakrabban Ranocchia, Juan Jesus, Campagnaro és Vidic közül került kiválasztásra a hátsó trió.

Alapvető különbség, hogy most van három jó védőnk. Ha már csináljuk, csináljuk jól, az alapanyag végre megvan hozzá. Igaz egyikük sem éppen gyors, ami okozhatna komplikációkat. Frisebb információk szerint inkább egy 4-2-3-1 várható, minek esetén Stefan De Vrij találja magát a padon, annak ellenére, hogy jobban játszott a Sassuolo ellen mint Miranda, de nyilván itt az összeszokottság is fontos tényező. A védelem két szélén viszont mindkét felállás esetén az újak kapják meg a bizalmat, Vrsaljko debütálhat, Asamoah pedig simán az előző meccs MVP-je volt, így egyértelmű döntés őt kezdetni Dalbert helyett.

4231.jpg

Nem kezd még Nainggolan, de állítólag jól halad a felépüléssel, ezt minden bizonnyal a milánói klubok törzsvendégei is alátámasztják. A helyén az előző meccsen kicsit eltűnő Lautaro Martinezt nézhetjük meg, talán ma kicsit többet mutat magából. Az előző fordulóhoz képest további változás, hogy Perisic is kezdőként kerül pályára, így összeáll a VB ezüstérmes horvát triumvirátus. 

A Torino ellen sosem könnyű, utoljára 2 éve sikerült nyerni ellenük. Az előző fordulóban a Romát is megizzasztották, a kezdőjük egész pofás, N’Koulou, Izzo és a bravúrkapus Sirigu bármelyik olasz csapatot komoly próba elé állíthatját. A középpályán ott az ex-Juvés Rincón és Baselli, elől pedig Belottit és Falquét kell majd mindenáron megállítani. Tippelni nem akarok, de az előző fordulóhoz képest három fokozattal kell feljebb kapcsolniuk Icardiéknak, ha végül nyugodt álmokat akarnak maguknak és nekünk szurkolóknak.

A meccset a Digi 1 adja, hála az égnek. Jó szórakozást kívánok, Forza Inter!