Kötelező

Viszonylag ritkán van olyan, hogy vasárnap esti meccs gyanánt nem rangadót, hanem egy fix 1-es partit kell néznünk, ez a mai hasonló kategóriába tartozik. Már ha a mai Interrel kapcsolatban lehet ilyenről beszélni.

 

Volt már párosítás, ami jobban lázba hozott minket, de fel lehet fogni úgy is, hogy végre nyugodtan lehet hozni a 3 pontocskát az EL-helyért folytatott ádáz csatában. Ezzel együtt 12 forduló van hátra, szóval az idióta kifogások ideje régen lejárt – persze már ezt is annyian, annyiszor elmondtuk… Győzelmek kellenek. Sok.

Elvárások

– Rotáció. Ez is sokat mantrázott dolog az Inter-szurkolók körében, néhány poszton nagyon fáradt emberkék játszanak, ezt a vak is láthatja. Kevés a kellemes ellenfél a Serie A-ban, de ugyan ki más ellen lehetne padra rakni példának okáért Medelt és Guarínt, mint a stabil kieső helyen álló Cesenával szemen? Persze kissé fura ez, mert talán csak mi látjuk ezt így, Mancini semmiképp. Mindazonáltal pár, minimális változtatás azért várható.

– Maradjon a 4-3-3-as formáció. Valószínűleg ez sem fog megtörténni, és jön újra a rombusz, Kovacic-csal trequartistában. Ez az, amit legkevésbé szeretnénk látni. Mármint egy szenvedő, önbizalomhiányos Mateot. Ja, és ez természetesen egyet jelentene azzal, hogy ismét cserepadra lenne „száműzve” Shaqiri – mondanom sem kell, ez minden körülmények között óriási vétek.

 Letámadásvisszatámadás, letámadás és visszatámadás. Időszakonként láttuk. Többet szeretnénk. Pont.

 Mancio, ne pofázz baromságokat!

– A német herceg újabb lehetőséget kap. Mondjuk egy gól, Poldi?

Az ellenfélről

– Nincsenek túl rossz formában a vendégek, a Juve elleni váratlan pontszerzést követően a Milantól simán kikaptak, de utána otthon megverték Stramáékat, múlt héten pedig döntetlent játszottak a Palermoval. Viszonylag stabil csapat benyomását keltik mostanság.

– Defrelre figyelni kell, Brienza pedig még 200 évesen is képest néha eltalálni a lasztit (de jó is volt élőben látni az Atalanta-Milanon…), rajtuk kívül nincs túl sok félnivaló.

– Tele vannak sérültekkel, Marilungo a legnagyobb érvágás nekik.

Sérülések, eltiltások

– Juan Jesus kisárgázta magát, talán nem is jön majd rosszul neki a kis pihenő, hogy összeszedje gondolatait.

– A régóta sérült Nagatomohoz és Jonathanhoz csatlakozott Obi és Campagnaro is. Jobbulást nekik, annyira nem bánkódunk miattuk.

Várható kezdő

Handanovic – Dodó, Andreolli, Ranocchia, D’Ambrosio – Guarín, Medel, Brozovic – Kovacic – Icardi, Podolski (Gazzetta)

Hol láthatod?

Digi Sport 2, 20:45-ös kezdés.