Vamos Albiceleste!

Nagyban zajlik a Mercato, mi pedig iszonyatosan aktívak vagyunk, ugyanis erősítésekre lenne szükségünk… Ja, nem. Mindegy, elviseljük ezt is, mi jöhet még? Mondjuk egy finom zacsesz a Catania ellen? Na, azt azért ne. 

A hét eleji bohózat során komoly meglepetést okoztak megbecsült vezetőink, pedig az utóbbi évek balfaszkodásai után azt hittük, már nem tudnak nekünk újat mutatni. Hát sikerült! A végső ítéletet nem tudjuk még megmondani (azt majd a januári Mercato lezártakor, amikor potom összegért elherdáljuk a kolumbínót), azonban nekem személy szerint szívmelengető volt látni a sok pattogó, csalódott, habzó szájú juvést. A főmuftik megítélésének nyilván nem tett jót ez, de egyrészt ez a szempont már tökmindegy Brancáék részéről, másrészt ha igazat suttognak, akkor utóbbi napjai meg vannak számlálva az Internél, és benne van a pakliban, hogy néhány „bűntársa” követi. Ámen, legyen valóban új projekt. De most TÉNYLEG!

Viszont lesz nekünk valami labdarúgó eseményünk is ma 15 órától, ezúttal a Cataniát fogadjuk a győzelem halvány reményében. Az aktuális ellen fiókcsapatunkkal karöltve tökutolsó helyen szerénykedik a tabellán, és eleddig még az edzőváltások(De Caniot Rolando Maran váltotta vissza) sem voltak rájuk jótékony hatással. Talán bízhatunk benne, hogy végre valahára nem leszünk adakozó kedvünkben, és az őszi meccshez hasonló magabiztossággal pofozzuk fel az argentinhalmozó szicíliaiakat.

Ha igazak a hírek (márpedig miért ne lennének?), Mazzarri fejében összeállt az álomkezdő, ami így fest: Kuzmanovics – Kuzmanovics, Kuzmanovics, Kuzmanovics – Kuzmanovics, Kuzmanovics, Kuzmanovics, Kuzmanovics – Kuzmanovics, Kuzmanovics, Kuzmanovics. Alkalomadtán még beállítaná azért a Szerb mamlaszt is. A B-csapat pedig kifuthatna mondjuk Handanovic – Juan Jesus, Rolando, Campagnaro – Nagatomo, Kovacic, Taider, Jonathan – Álvarez, Milito, Palacio összetételben.

Egyébként mesterünk kerethirdetéskor elmondta, hogy a Juve-játékos Guarínnal leültek és megbeszélték, hogy most kimarad onnan (minő meglepetés), több szót viszont nem igazán volt hajlandó pazarolni rá. Szó esett még a formációk közötti váltásról(Palacio és Milito együttes csapatba kerülése okán), Botta biztató formájáról és egyre jobb állapotáról, valamint Thohir érkezéséről is. Ja, a Nord kiáll Mazzarri mellett, tegyük mi is ezt! Legalább 16:45-ig.

A SportKlub nem közvetíti a meccset, így valami jó minőségű ukrán streamen nézhetjük az argentinok öldöklő csatáját, valamint ahogy szívélyesen üdvözli egymást Maxi López és a sérülés után cserepadra visszatérő Icardi.