Jó ebédhez rossz meccs

Hányan gondoltuk az idény elején-közepén, hogy az általában rázós genovai kirándulás előtt azért aggódunk, mert Jonathan nem játszhat? Ennél durvább bizonyíték nincs az idei szezon balfalságára. Még az a szerencse, hogy tét nélküli 90 perc elé nézünk délben (nem délután). Senkit nem hibáztatunk, ha kihagyja az utolsó előtti bajnokit és inkább a vasárnapi húslevest választja.

Az elvetemültek és mazochisták Strama forradalmi ötletének hála a bodzaszedő brazil helyett Schelottót láthatják jobbhátvédben, mondjuk ezért megéri fél egykor belőni a sztrímet, mert egészen biztosan móka és kacagás lesz a loboncos oriundo újabb, labdarúgás elleni nyilvános merényletét élőben nézni.

Tartogat érdekességeket még a meccs. Tommaso Rocchi például utoljára lép pályára idegenben az Inter szerelésében, remélhetőleg ugyanezt mondhatja el magáról Kuzmanovics is. Cassano esetében az idegenben is otthon kifejezés érvényesül, hisz sérülése óta először játszat, ha minden igaz, méghozzá korábbi kedvenc stadionjában.

Látva a Genoa várható kezdőjét és Matuzalem nevét, valószínűleg újabb játékos kerül sérültlistára, ugyanis a prosztó brazil mostanában nem egy játékost utaltatott be a sebészetre.

A játékosokat remélhetőleg sikerül legalább azzal motiválni, hogy ne negatív gólkülönbséggel zárják a szezont, ellenkező esetben ha mindenképp szeretnének bevonulni a klub történelemkönyvébe, akkor előre a vereségrekordért!