Cartoon (Inter) network

Melyik mesében szerepel Antonio Cassano alteregója? Ki lenne Nagatomo megfelelője a Gumimacikból? Hány játékos indulhatna el a Flúgos futamon? Inter-focisták rajzfilmes karakterei.

 

Antonio Cassano – Vinny Nasta (Kölykök a 402-es tanteremből)

A csapat rosszcsontja, az egyik legrosszabb magatartású nebuló. Ha valakit piszkálnak a többiek, ő a főkolompos. Cseleinek köszönhetően népszerű a közönség körében és általában a dolgai is jól sikerülnek.

 

Walter Samuel – Teknőc Ernő (Kérem a következőt!)

Teknőc Ernő, küldönc [szerkesztés]

 

Futár, Sólyom beosztottja. Észjárása legalább olyan lassú, mint a testmozgása, és ezzel rendszeresen az őrületbe kergeti parancsnokát. Ha valamilyen megbízás céljából kiált érte a csőrmester, egy-egy lakonikus, enervált „Tudtam”-mal konstatálja a helyzeteTeknőc Ernő

Észjárása legalább olyan lassú, mint a testmozgása és ezzel rendszeresen őrületbe kergeti a szurkolókat. Ha valamilyen megbízás (értsd: a célszemély ledózerolása) céljából kiált érte a mester, egy lakonikus belépővel oldja meg a helyzetet.

 

Andrea Ranocchia – Balu kapitány (Balu kapitány kalandjai)

Alapvető dolgokkal kapcsolatban nem az éles esze jellemzi, de a levegőben azonnal képes a legjobb döntéseket meghozni és a leglélegzetelállítóbb manővereket végrehajtani. A rábízott emberekről néha lekésik. Mindezek ellenére helyén van a szíve, történjen bármi, csapattársainak bármikor segít gondolkodás nélkül.

 

 

Wesley Sneijder – Turpi úrfi

A csapat legeszesebb tagja, sármos, van stílusa, és minden helyzetre van egy terve. A társai közül ő a banda vezére, akire – kivéve korábban Giampaolo Pazzinit – mindenki felnéz. Mindig nagyravágyó tervei vannak.

 

 

 

Cristian Chivu – Peter Griffin (Family Guy)

A legtöbbször gyermeteg hibákat vét, és olyan dolgokat követ el, amit csak általános iskolásoknak nézhetnének el. Vannak alkoholproblémái, emiatt többször is bajba került.

 

 

Esteban Cambiasso – Eric Cartman (South Park)
Az évadok múlásával személyisége komoly változásokon esett át; habár mindig is önző és vakbuzgó volt, a korai madridi időkben komisz és éretlen kölyökként ábrázolták. Az évek során azonban egyre agresszívebb és ravaszabb lett: megjátszott kedvességével és magas intelligenciájával együtt képes arra, hogy manipuláljon másokat arra, hogy azt csinálják, amit ő szeretne.
Walter Gargano – Dilinger professzor (Flúgos futam)
Elszántságával és lelkesedésével fontos tagja a csapatnak. Szeretne ugyan eredményesebb lenni, de mindig szolgálatkészen siet elfáradt, vagy lusta társai segítségére.
 
MacDonald Mariga és Gaby Mudingayi –  Paplan Rómeó és Mitugrász (Flúgos futam)
Az Inter esetlen, favágó tagjai.

Nagatomo Juto – Gyagyás Tódi (Gumimacik)

A legkisebb az együttesben és inteligensebbnek tűnik, mint ahogy gondolnánk. Annak ellenére hűséges, hogy társai folyton megalázzák és szivatják.

 

 

 

Fredy Guarín – Vadmacs (Balu kapitány kalandjai)

Szórakozott, kicsit bugyuta. Bár látszólag csapnivaló, ami a viselkedését és a hozzáállását illeti, mégis mindig ott van, ahol kell, nem ismer lehetetlent.

 

 

 

Samir Handanovic – Tummi maci (Gumimacik)

Meglehetősen nyugodt és laza személyiség, ugyanakkor veszélyes helyzetekben rendre megmutatja rendkívüli bátorságát.

 

 

 

 

Philippe Coutinho – Cubbi maci (Gumimacik)

A legfiatalabb tag, arról álmodozik, hogy egyszer nagyon híres lesz. Hihetetlenül kíváncsi és lelkes.

Javier Zanetti – Az erdő kapitánya
Az agyafúrt kapitány leleplezi az öltöző kontárait és megmenti a klubot a pusztulástól!