Bronzárium

Itt hívjuk fel kedves vendégeink figyelmét, hogy bronzárium szalonunk újra megnyitotta ajtaját. A tulajdonosi körben nem történt változás, de az előző üzletvezetőt a forgalom drasztikus visszaesése miatt rendkívüli felmondással elbocsájtották, s egy fiatalabb, dinamikusabb munkaerővel bízták meg a szalon vezetését. Sikeresnek mondható a váltás, hisz az elmúlt hetekben vissza-visszatértek régebbi kuncsaftjaink, így a nyár közeledtével mit is kívánhatnánk mást, mint KELLEMES BRONZULÁST! Aktuális akcióinkról a hajtás után olvashattok!

Május 2., szerda. Sonka, tej, alma akció! Minden kedves kuncsaftunkat megvendégeljük egy szelet eredeti pármai sonkával, melyet egy hófehér Parmalat tejjel öblíthetünk le. Desszertnek egy ízletes jonatán alma.

Május 6., vasárnap. Nyílt nap! Évente kétszer rendezzük meg nyílt napunkat az alagsorban található, működési engedély nélkül üzemelő konkurenciával. A szomszéd cég reklámarca, Sulley Muntari, ingyenes tanácsokkal látja el a barnulni vágyó embereket. A híres kvízprofesszor, Gennaro Gattuso, fejtörő (nem kell szó szerint érteni) vetélkedővel szórakoztatja kedves vendégeinket. Társaságunk részéről Diego Forlán hívja fel a figyelmet a túlzásba vitt bronzáriumozás veszélyeire. Minden látogatónk ajándékba kapja Zlatan Ibrahimovic „BL-serleg” című könyvét.

forlán, forlán, forlán

Május 13., vasárnap. Szezonzáró! Sikeres és eredményes bronzulás esetén minden korábbi, mostani és leendő kuncsaftunk egy hatalmas méretű, nagyon finom citromos nápolyival lesz gazdagabb! Ajándék bérlet Európa nevezetesebb szalonjaiba, szeptemberi kezdéssel! (Nem átruházható!)

A mai meccset természetesen nem adja élőben csak az internet, így várjuk a tuti linkeket.