Pupival 570-edjére

Itt a Húsvét, itt a nyúl, Inter-Siena 3-0. Csak úgy beugrott, hiába vége az ünnepnek. A ma esti ellenféllel szemben óhatatlanul emlékek törnek ránk: hol boldog és fennkölt, hol arcpirítóan szégyenteljes. Hogy Stramala miként gondol majd vissza élete első Siena elleni tétmérkőzésérére nagyban függ a milánói szeretetotthon lakóitól. Most tessenek figyelni, a Mourinho óta legsármosabb pasi által legutóbbi két alkalommal pályára küldött csapat átlagéletkora 31.8 év volt, ezzel szemben őszhajú elődeié 30.1 (Signor Trequattrotre), illetve 30.5 (Signor Cambiointempo). Fiatalítás rulez.

Javier Zanetti 570. Serie A-mérkőzésén kaphat szerepet, ezzel beérheti a listán Dino Zoffot (Gianluca Pagliuca áll a második 592, Paolo Maldini az első helyen 647 bajnokival).

Frappáns és mélyenszántó sorokra ne számítson senki, utálunk beharangozót írni.

Eltiltása után visszatérhet Lucio elfoglalva Ranocchia helyét, nagyseggű Frédi pedig visszacsücsülhet a padra, hogy Obi fusson helyette. Maicon még mindig a maródiak listáján pihen és amennyiben nem hasonló a helyzet Polival, akkor nehezen fogjuk megbocsájtani Stramának, ha a csinos csávót a tartalékok keserű kenyerével eteti. Hosszú-hosszú idő után újra lehet fikázni Alvarezt, pláne, hogy a homoszexuális pornósztárból elege van Andrásnak. Nekünk is.

A jelenlegi első osztályú mezőnyből egyedül a Siena nem tudott még győzni a Meazzában az Inter vendégeként, maradjon is így. Érdemes odafigyelni a Roburból Mattia Destróra, aki a mi kutyánk kölyke, nehogy oda szarjon, ahová nem kéne.

A mérkőzést élőben közvetíti a livejasmin.com.