Valahogy össze kéne kukázni

Ha kizárólag az elmúlt néhány nap interes történéseit használnám fel a céges karácsonyi parti másnaposságától szenvedve, már kis túlzással meg is lenne a rajongásig szeretett beharangozó 70%-a ma esti genovai korábbról elmaradt kirándulás elé. És mivel senki nem akadályoz meg ebben, így fogok tenni.

 

Bár nem néztem utána, de úgy rémlik, hogy a Herceg, mióta otthagyta egykori udvartartását, még egyszer sem játszott Inter-mezben a Marassiban a Genoa ellen. Ma este sajnos valószínűleg kezdőként láthatják a piros-kékek egykori kedvencüket, a friss aranykukást.

Ott tartunk, hogy egy esetleges győzelemmel egészen a hatodik helyig repülhetne a csapat, ami soha nem látott magasságokat eredményezne ebben az tetszőleges, negatív tartalmú, szabadon választható jelző beilleszthető idényben.

Zanettiéknél útban a harmadik gyerek!

Ranocchia újabb térdsérülése annyira lep meg minket, mintha SP comingoutolna. Béka Bandival ellentétben szemöldökráncolást okoz a hosszú idő újra a pályán látott Maicon a hiánya: a kopaszt állítólag pihentetni akarja Ranieri, nincs a keretben. Sneijder sem lesz, viszont a samponreklámok ideális alanya már a padról várhatja, mikor zavarják be Milito helyére a szünetben.

Hazai oldalon nem élvezhetjük jövendőbeli kedvencünk játékát sérülés miatt, pedig szívesen megnéztem volna, ahogy fordul a Kucka. Azt sem tudjuk meg, mi lett volna ha a rodeóbohóc argentin helyett a Kozsó argentin érkezik a nyáron.

Ennyire tellett most.

Várható kezdőcsapat: Julio Cesar – Zanetti, Lucio, Samuel, Nagatomo – Faraoni, Cambiasso, Thiago Motta, Coutinho – Pazzini, Milito.