Bayern – Inter: Trailer

Hangolás a holnapi párharcra.

Pazzini ugye nem játszhat, mert BL- selejtezett már augusztusban. Milito játéka kérdéses volt, ez most már nem az, nem lesz ott Münchenben. Ez talán elviselhető, mert gyakorlatilag Milito nélkül toljuk az egész idei szezont. Az már kezd egy kissé nyomasztó lenni, hogy Thiago Motta is kidőlt így Ő sem lép pályára az Allianzban, de, hogy Lúcio is az már a fent látható álarc felhúzásával  hasonlatos élményre hasonlíthat.

Tehát azon a meccsen ahol lehetőség szerint minél kevesebb gólt kellene kapni, összeállhat a Ranocchia – Córdoba vagy Ranocchia – Matrix tengely, a Córdoba – Matrix belső védő kettősre pedig gondolni sem akarok. Ez már csak azért is kellemetlen mert a legerősebb védelmi felállásban is szinte törvényszerű a kapott gól, hát még így, hogy roskatag a védelem ráadásul támadni is kell. Nagyon remélem, hogy Leónak a Ranocchia – Chivu belső kettős is eszébe jut, a kis japcsi meg kezd a balszélen. Ha nem akkor cida.

A 4-2-3-1es felállást gyakorlatilag elfelejthetjük Pazzini és Milto nélkül. Maximum akkor, ha Coutinhót is bedobja Leo, de nehezen tudom elképzelni, hogy ez pont ezen a kulcsfontosságú meccsen történjen meg. Optimális felállás:

JC, Maicon, Ranocchia, Chivu, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Sneijder, Eto’o, Pandev.

A nem optimális pedig, hogy Córdoba vagy Matrix bekerül Ranocchia mellé a kezdőbe.

Nem hiányzott.