Két BL meccs között

Vészesen kell a pont a bajnokságban, így a jövő heti Barcelona elleni visszavágó ellenére nagy pihentetés, rotáció nem fog beleférni ma.

Annál is inkább, mert az ellenfél a Sassuolo, akik szeretnek vicces meccseket játszani a nagyobb csapatokkal. Mindenképp rossz hír, hogy a tavaszi meccshez hasonlóan nálunk nem lesz Brozovic – sokan ennek tulajdonították a vereséget, vitathatatlan szerepe volt benne a horvát hiányának, de az egymillió kihagyott helyzetnek is. A Sassuolo oldalán akkor Scamacca és Raspadori kaparták ki a gesztenyét, most egyikük sincs, Pinamontival fognak támadni, aki legutóbb is beköszönt az Internek még Empoli játékosként. Pár jelentős sérült náluk is van, Berardi, Traoré, Muldur és Defrel nem fognak játszani, de a múlt heti 5-0-ás győzelmük alkalmával a Salernitana ellen nem is igazán hiányoztak nekik, Laurienté és Thorsvedt hozták a sima győzelmet.

Néhány változást azért valószínűleg eszközöl majd Inzaghi, főleg, hogy páran lejárták a lábukat kedden, Darmian és Dimarco helyett simán lehet, hogy Dumfriest és Gosenst látjuk majd, ahogy Acerbi, Asllani és Handanovic visszatérésén sem lepődnénk meg.

Várható kezdő: 

Handanovic; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Asllani, Calhanoglu, Dimarco; Dzeko, Lautaro

Hol, mikor: Sport 2, 15.00 

(kép: Eurosport.it)