Kiemelt jelentőségű mérkőzés

Nem, ne vezessen félre senkit a kiemelt kép, most egy futballrangadóról fogunk beszélni. Elérkezett ugyanis az igazság pillanata, a várva várt meccs! 90 perc, ami mindent eldönthet… a hazai csapat számára. Hiszen az nem lehet, hogy egész évben hiába harcoltak ezek a derék Juve játékosok!

A mieink görcsölő gyomorral állnak a Fenséges zebraól kapui előtt, nem hiába:  40.000 fehér-fekete szurkoló harsogása bárkire ráhozná a frászt, már ha lennének szurkolók, vagy bármi szükség további megszerzendő pontokra a bajnokságban. Conte azonban egy büszke vezetőedző, aki tudja, ma este csak a győzelem az elfogadható az eredmény, meg a döntetlen, na jó, egye fene, ma egy vereséget is elnézne nekik mindenki.

A hangulat az egekben, szerkesztőtársunkat már be is találta egy Juvés, de vajon lesz-e aki Handanovicnak is betalál? Esetleg a félidőben beálló Radunak vagy Padellinek? Hamarosan megtudjuk! Bátor emberünk pedig remélem holnapra már előkészítette a Fiorentina-sálat is, ma ugyanis egy számára kedvező eredmény sem garancia semmire.

Hivatalos kezdő:

A meccset pedig a Digi 1-en tudjátok nézni 18.00-tól. Forza Inter!