Az utolsó szalmaszál

A BL továbbjutás ezúttal nincs az Inter kezében, de a csapat most még tehet annak érdekében, hogy a végén még legyen miért reménykedni. Léteznek csodák, vagy harmadszor egymás után is a csoportkör jelenti a végállomást?

Ahhoz, hogy legyen egyáltalán értelme felnőtt játékosokkal kiállni az utolsó fordulóban, mindössze ezt a nagyon jól összerakott Möchengladbachot kellene idegenben legyőzni, ami ugye már otthon sem sikerült. Sőt, könnyen bukta is lehetett volna belőle, igaz, akkor már jegyezzük meg azt is, hogy a németek csak az idiótán összehozott tizenegyes után érkeztek meg abba a meccsbe. Az akkor gólt szerző Belsebaini a mait kihagyja, visszatér viszont Valentino Lazaro, aki tehát hivatalos „munkáltatóinak” mutathatja meg, hogy nem is akkora balf@sz.

Inter oldalon Brozovic a nagy felépülő, viszont nem látjuk az eltiltott Vidalt és az izomsérülést összeszedő Nainggolant, illetve Kolarov, Pinamonti és Vecino továbbra sem bevethető.

INTER (3-5-2): 1 Handanovic; 37 Skriniar, 6 de Vrij, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 77 Brozovic, 5 Gagliardini, 15 Young; 9 Lukaku, 10 Lautaro.

A meccs élőben megy 9-től a Spíler 2-n, a kommentátor pedig reméljük Baumstark Tibi.