Nem haragszunk, ha nem nézed

Zsinórban ötödik éve köszönt úgy ránk az április, hogy az Inter körüli híreket már a mercato-pletykák uralják, továbbá alig várjuk az aktuális, oldalvonal mellett mutogató ember eltakarodását és hogy nem számít köztörvényes bűnnek szurkolói körökben, ha a meccs helyett más programot szervezünk. Ilyenkor szokott befigyelni mondjuk egy 9-2, Nagatomo-mesterhármassal.

Mindenki megnyugtatására Candreva, Bellarabi, Berardi, Erkin, Biglia, Soriano, Neymar, Buffon, Balotelli és Tisza Tibor nevét olvastam a Twitteren, mint lehetséges nyári célpontok.

A mai, lényegében mindkét fél számára tét nélküli bajnoki kevés érdekes kérdéseinek egyike, hogy Eder mester összekalapálja-e végre valahára első gólját, és hogy melyik játékost állítják majd ki megint. Utóbbira alacsony oddsot kapna alapesetben a chilei pitbull, de eltiltása miatt maximum a stadionból zavarhatják ki, ha megharap egy VIP-vendéget.

A sorsolás eredménye valószínűleg ezt a kezdőt hozza: Handanovic – D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo – Melo, Kondogbia – Eder, Brozovic, Perisic – Icardi.

Tv.: Digisport, 20:45

Ja, és az Udinese az ellenfél.