19

Perceken belül az Inter számára is a Serie A 2020/21-es kiírásának utolsó fordulója, ez azonban már nem több mint formalitás, tiszteletkör. A játékosok legbelül már csak a lefújás utáni vállból nyomás-gyakorlatokra gondolnak, melyeket természetesen a csapatot lassan egy évtizede szolgáló Capitano Samir Handanovic mutathat majd be elsőként.

Nagy nap ez a Handa-féle veteránoknak, akárcsak az elmúlt években érkezőknek, a fiatal tehetségeknek, a klubot pár éve nagy reményekkel átvevő tulajdonosoknak, a csapattal kelő és fekvő vezetőségnek, nektek és nekünk, szurkolóknak. E különleges alkalomból végre hosszú idő után először a Meazza is megnyitja kapuit, elsősorban a játékosok és a személyzet hozzátartozói lehetnek abban a szerencsés helyzetben, hogy a helyszínen élhetik át e nagyszerű szezon záróakkordjait, de a stadion körül is egyre gyűlik a tömeg.

Ünnepeljetek ti is velünk a kommentek közt, a meccs miatt ne aggódjunk túlságosan, mint láthatjuk Conte már Pinamontit és Sensit is nyugodtan nevezte a kezdőbe. A friuliak nem fognak asszisztálni egy Sampdoria ellenihez hasonló gálameccshez, és ez rendben is van így. Játszanak egyet a srácok, aztán jöhet a várva várt serleg.

„Siamo noi, siamo noi i campioni dell’Italia, siamo noi!”