A győzelemért három-, a jó védekezésért piros pont jár

Kaotikus nyitómeccset követően nyugodtabb folytatásban reménykedünk, egy vélhetően gyengébb képességű, de rendkívül lelkes újonc ellen. Nem könnyű, de bőven megoldható feladat előtt áll Conte legénysége.A győzelmen kívül két dolgot várok ma délutáni mérkőzéstől: normális védekezést és Hakimit a kezdőben. Előbbiben nagyon reménykedem, utóbbi már hivatalos is e sorok írása közben.

De először a védelem: senki sem tudja, hogy miért kellett megbontani valamit, ami már működött, de ha ezen továbblépünk sem sikerül megfejteni a klub terveit.  Amit a Fiorentina ellen láttam a hátsó sortól, arra nehéz szavakat találni, főleg nem egy olyan csapattól, amelynek a vezetőedzőjét Antonio Conténak hívnak. Skriniar ma kezdeni fog, Bastoni nem, Kolarov viszont igen és a főnök, De Vrij visszatér eltiltásából, így joggal várhatjuk, hogy nem kell látnunk ma olyan elképesztő helyezkedési hibákat, mint a hétvégén.

A középpályás védekezés is gyenge volt, Vidal kezdeni fog, mellette Gagliardini játszik a Lazio elleni meccsre pihenő Barella helyett. És igen, végre, Sensi is kezdő, bár az biztos, hogy 90 percet nem fog kapni, de már ennyitől is könny szökött a szemembe.

Alexis parádé után ezúttal ő játszhat Lukaku mellett, Lautaro pihenhet.

Az ellenfélről is egy mondatot: emlékezetes rajt, újonchoz képest pofás keret és egy ismerős arc a padon. Remélem

Hivatalos kezdő:

Tipp: 0-2 Alexis, Sensi