Oh yeah

Olyan karácsonyunk lesz, amire ezelőtt öt ajándékbontással volt példa: a vacsora után úgy nézhetjük a Reszkessetek, betörőket, hogy az Inter közben végig a tabella élén telel. Érdekesség, hogy 2010-ben ugyanúgy 36 pontja volt a csapatnak ennyi kör után, mint most. Ez ugye a triplete évében történt meg utoljára, ami 2016-ban viszont biztosan nem fog, de semmi gond, beérjük a scudettóval és a coppával.

Előbbihez nagyon meg kellene állnia a sajnos formába lendült Juventusnak, ki kéne pukkadnia a masszív Fiorentinának és nem lenne baj, ha Sarri továbbra sem rotálná a Napoli kezdőjét, hátha elfáradnak tavaszra.

Mindenek előtt a tökéletes karácsonyhoz kellene egy győzelem is a tavalyi, tavalyelőtti Intert idéző Lazio ellen a Serie A 2015-ös esztendejének utolsó bajnokiján. Igen tartalékosan érkeznek a rómaiak a hideg Meazzába; sérülés miatt Marchetti kapus, De Vrij, Lulics, Basta, Gentiletti (tehát lényegében a teljes védelem) biztosan nem játszik, plusz otthon marad a lendületes szélső, Kishna és a még nálam is idősebb Klose.

Hazai oldalról egyedül Ranocchia hiányzik majd a padról, ahová viszont Felipe Melo ülhet le, mert még láthatóan vannak utóhatásai a Medellel történt összefejelésének. Visszatér és akár kezdő lehet Santon, de ha a világ legjobb formájában lévő középpályását megint ki merészeli hagyni Mancini, akkor szakadjon a fejére 16 tojtojvécényi szar.

A kezdőt megtippelni nehezebb, mint Brozót megnevettetni, de megpróbáljuk:

INTER (4-3-3): Handanovic; Montoya, Miranda, Murillo, Telles; Guarin, Medel, Brozovic; Perisic, Icardi, Ljajics.

LAZIO (4-3-3): Berisha; Konko, Mauricio, Hoedt, Radu; Cataldi, Biglia, Parolo; Candreva, Matri, Felipe Anderson.