Kicsit szomorkás…

…a hangulatom máma. Merthogy odakint esik az eső. Inter szurkolóként viszont semmi okom lógatni az orrom. Jelen pillanatban. Az eredmények jönnek, bár a játék lehetne kicsit sokkal szórakoztatóbb és látványosabb. De ne akarjunk mindent egyszerre. Fontos erény a mértékletesség. Mégis…

Kicsit szomorkás a hangulatom máma. Mert nem szeretném ha véget érne a sorozatunk. (Főleg ne akkor érjen véget, mikor én írom a beharangozót!) Pedig van rá némi esély, mert már megint a második helyezettel játszunk. Persze azt is tudjuk, hogy a másodiknál mindig van egy jobb, az első, és történetesen ezek éppen mi lennénk. Szóval kicsit már jobb a hangulatom, de….

Azért kicsit még mindig szomorkás a hangulatom máma. Mert nem tudom mire számíthatunk. Ez a Fiorentina idén megverte otthon az első fordulóban a Milant (ami akkor nem volt nagy fegyvertény), aztán a Genoa és a Bologna következett, akik ugye finoman szólva sem az élmezőnyhöz tartoznak. Idegenben megverték a Carpit, akiknek szintén nem a nemzetközi kupaszereplés lebeg a szemük előtt, majd a Torino megakadt a lilák torkán. Talán nem is olyan jó ez a Fiorentina. Határozottan javul a hangulatom. De…..

Újra szomorkásabb a hangulatom máma, hiszen emlékszünk rá, hogy az utolsó milánói meccsen megvicceltek minket a lilák. Bár ezen a viccen nem nevettünk. Akkor Salah (aki most vasárnap nekünk biztosan nem lő gólt) neve került fel egyedül az eredményjelzőre. De van még néhány név aki az utóbbi években a Fiorentina mezében késztetett minket trágár szavak emelt hangon való ordítására. Cuadrado azt a nem túl mutatós lila mezt lecserélte egy rondábbra (többször is), ő szintén nem veri át Samirt a kapuban vasárnap. Babacar ellenben csúnya emlékeket idézhet fel szlovén kapusunkban. Aztán ott van még Ljajics és Jovetics, akik 2013 februárjában fejenként kettőt vállaltak ellenünk, megforgatva a kést mindannyiunkban. Na ők például másolhatnák ezt a teljesítményüket. Máris sokkal jobb lenne a hangulatom máma! Szóval….

Ebből minél többet!

Egyre jobb a hangulatom máma! Egyrészt a szombat esti eredmény miatt, másrészt mert az új igazolásaink szinte kivétel nélkül jól muzsikálnak, már amikor lehetőséget kapnak. Montoyát mondjuk nem követelném a kezdőcsapatba, de a védősorunk idén még a sérülések ellenére is masszív. A középpályán Melo népszerűségi indexe meredeken emelkedik, Kondogbia hosszútávon még bőven bizonyíthat. Támadásban pedig az az ICS-ek közül Jove már bizonyított, Ljaj eddig nem sokat volt gyepen, Peri meg gyors, de legyen már több mint egy futóbajnok, mert megkérték az árát. Mindent egybevetve, jöjjön ez a vasárnap este, hogy feljavuljon a hangulatom mára!

Hangulatjavító statisztika:

Összes hazai mérkőzés: 78

Győzelem: 46

Döntetlen: 18

Vereség: számoljátok ki!

TV: 20.45 Internazionale-Fiorentina, Digi Sport 1