Tűkön ülve

Bevallom, rég vártam ennyire szezont, mint a mostanit. Az utóbbi évek kilátástalansága után úgy érzem, ismét tényező lehet az Inter. Shaqiri és Kovacic eladása feldühítette a szurkolókat – én nem tartozom ebbe a táborba- és a Bl-remények sem ragyognak olyan fényesen, mint pár hete, mégis úgy érzem, 2009 óta ez a klub legjobb mercatója és még vége sincs (Perisic? Borini?).  Mancini állítása szerint a csapat még csak 60 %-os, de nincs kifogás, győzelemmel kell rajtolni a területi rangadón.

A kiindulópont az, hogy 4-3-1-2-es hadrendben küldi pályára Mancini az övéit, hiszen egyelőre nincsenek meg a szélsők a három támadós felálláshoz.  A védelem két szélén minden bizonnyal Santon és Juan Jesus kap helyet, középen pedig Murillo és Miranda dolga lesz megállítani a vendégrohamokat.

Ami a legfontosabb, hogy Guarínon kívül szinte mindenki bevethető, Hernanes bajlódik apróbb sérüléssel, de semmi komoly, talán kezdő is lesz. Ha a Próféta a padról száll be, akkor Brozovic játszhat közvetlenül a csatárok mögött, ami egy eléggé Mancinis-verőlegényes középpályát vizionál.

Egyelőre bizonytalan, hogy ki kezd Icardi mellett a támadósorban, egyes hírportálok szerint Jovetic első tétmeccsén rögtön kezdő lesz, más források szerint Palacio lesz Milánó celebjének az éktársa.

Tv: felejtsd el. Keress ruszki streamet.