Vigyázó szemeiteket a fiatalokra vessétek!

Senki a háta közepére se kívánja ezt a meccset, ugye? Nagyjából így van, kivéve mondjuk az ifiket. Nekik ez nagy lehetőség, hátha valaki tud olyat nyújtani, hogy megragadhat hosszabb távon a keretben. A legnagyobb esélye erre természetesen Bonazzolinak van. Drukkoljunk együtt mindannyiuknak!

Megkérdezték Mancinitől, hogy komolyan veszi-e a meccset az Inter, amire ő a legkomolyabb ábrázattal válaszolta, hogy igen, bár belül nyilván a térdét csapkodta a röhögéstől. Persze, hogy komolyan vesszük a meccset, elvégre a sérülteket leszámítva csak Nagatomo, Ranocchia, JJ, Handa, Kovacic, Kuzi, Guarín, Medel és Palacio integetett a reptéren az Azerbajdzsánba induló gépnek (Oszinak muszáj volt utaznia, hogy ki tudjunk állni egyáltalán).

Nem mintha ezzel bármi baj lenne, sőt, teljesen rendben van. Elvégre az EL az a sorozat, ahol a csapat hozta a kötelező, egy körrel a vége előtt csoportelső. Így remek lehetőség ez a Primavera legjobbjainak (mínusz Puscas, ha tudja valaki, hogy ő miért nem utazik, legyen oly’ jó és írja meg, köszi), rögtön 8-an a keretben találták magukat: Costa , Donkor, Sciacca, Dimarco, Yao , Palazzi , Bonazzoli és Baldini.

Mit várunk kedvenceinktől?

Semmit. Leginkább azt, hogy minél több fiatal lehetőséget kapjon. Nekik még tiszta szívvel lehet szurkolni, megtapsolni egy-egy jó cselt vagy szerelést. Ráadásul Bonazzolival kapcsolatban én reménykedek. Tudom, hogy naiv és javíthatatlanul romantikus lélek vagyok, de továbbra sem akarok lemondani arról a vágyálomról, hogy a kölök ki tudja használni az ilyen lehetőségetek, bejátssza magát előbb a keretbe, majd szép lassan a kezdőbe, végül 20-21 éves korára klasszis csatárrá válik. Egy szó, mint száz: hajrá!

Az ellenfélről:

Nem lebecsülendő csapat a Qarabag. Annyira nem, hogy számukra bizony van tétje ennek a meccsnek, konkrétan a továbbjutás. Ez pedig pontosan ugyanannyira az ő dicséretük, mint amennyire a Dnipro és a Szent-István kritikája. Szervezett 4-2-3-1-et várhatunk tőlük, illetve, hogy vért isznak és nekünk rontanak.

Várható kezdő:

Carrizo – Campagnaro, Anderolli, Donkor, D’Ambrosio – Obi, M’Vila, Khrin, Mbaye – Osvaldo, Bonazzoli

Hol nézheted?

Sztrímen, 18 órától. Kis segítség ehhez, én itt vagy itt vagy itt szoktam kutakodni.