Karácsonyi gólmenü

A majákról szólt (volna) a mai nap, de hiába vártam, hogy Maya Gold bearanyozza 2012-es évem utolsó munkanapját, a beteljesülés elmaradt. Peregnek a munkaidő homokórájában az utolsó szemek, a társaság fele vagy hazament rég, vagy be se jött, néhányan isznak a konyhában, egyesek az asztalukat pakolják, mások beharangozót próbálnak írni az év utolsó Inter-bajnokija elé. Rövid lesz, mert megcsapott a frissen elkészült forralt bor illata.

A Genoa érkezik szombat délben, tehát Paragulisznál Beppe Signoriéknál érdemes jó sok suskát feltolni egy minimum overre, ha a grifonik előző két milánói látogatásából indulunk ki. Strama debütálásán például mindjárt kilenc gól esett, olyan emberek találtak be, mint Zarate (!!!) vagy Palacio – utóbbi természetesen még piros-kékben.

Guarín lepcses szája egymeccses eltiltást ért, így ha a fellebbezést elutasítják, nem játszhat a kiváló formában lévő új Volvo-tulajdonos. Nagatomót kisebb sérülése miatt hazaengedték karácsonyi szusit zabálni, de ahogy őt ismerjük, valószínűleg ezt a krémtúró-féleséget tolja inkább az arcába. Coutinho szintén otthon tölti az ünnepeket, elég különleges okból: megnősül. A család és a barátok biztos örülnek, hogy nem elég, hogy az ajándékozás elviszi a decemberi fizu nagy részét, még a menyasszonyi táncba is dobálni kell.

Sok szép (nem bekapott) gólt kérünk a fa alá tőletek: Handanovic – Ranocchia, Samuel, Juan Jesus – Zanetti, Gargano, Cambiasso, Pereira – Cassano, Milito, Palacio.