Kísérletezés – becsülettel

Nehéz bármit kierőltetni magamból erről a (legalábbis számunkra) tét nélküli játszadozásról a CSZKA ellen, főleg a sokkoló szombat este után… De mivel férfiúi kötelességemként tekintek a feladatra, hajtás után álljon itt néhány gondolat a szerda esti BL-meccsről!

 

Először is le kell szögezni: az oroszoknak van esélyük a továbbjutásra, de ez a sansz ha nem is minimális, csak abban az esetben válhat realitássá, ha a csoport másik meccsén döntetlen születik Lille-ben – ők pedig nyernek a San Siroban. Mindebből következik, hogy velünk ellentétben nekik azért lesz miért hajtaniuk, ergo olyan túl sok jóra ismét nem számíthatunk…

Viszont… Amit a csapatnak nem ártana szem előtt tartania, az a becsület helyreállítása. Ebben a szezonban írd és mondd, 4 hazai vereséget szenvedtünk(hogy a többiről ne is beszéljünk), és most járunk december elején. Bármilyen összeállításban is küldi fel a srácokat Ranieri (és bárkit is húz most le a szünetben…), az a minimum, hogy kiköpjék a tüdejüket, és ne növeljük tovább a Meazza-béli szégyentablót.

Capitano rosso

A keret a következő: Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni, Raffaele Di Gennaro, Javier Zanetti, Luca Caldirola, Andrea Ranocchia, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Faraoni, Yuto Nagatomo, Dejan Stankovic, Thiago Motta, Ricky Alvarez, Esteban Cambiasso, Joel Obi, Philippe Coutinho, Lorenzo Crisetig, Giampaolo Pazzini, Diego Milito, Mauro Zarate. PoliCastaignos és Forlán nincsenek nevezve ugyebár, előbbi kettőért nagy kár, most szinte biztosan kezdőként bizonyíthattak volna.

Az összeállításban azért így is jó eséllyel fog néhányat variálni az öreg (mondjuk elöl nem túl nagy a merítési lehetőség), a Gazzetta előzetesen egy Castellazzi – Faraoni, Caldirola, Ranocchia, Nagatomo – Zanetti, Crisetig, Obi – Coutinho – Milito, Pazzini kezdőt jósol. Ez mindenképp egy szimpatikus felállás lenne (az olaszok és a fiatalok száma miatt is), és végre meglátnánk, éles körülmények között, egy jó csapat ellen mire képes a nagy tehetségnek kikiáltott Lorenzo Crisetig.

Crisetig

Azt már meg sem kell említenem, hogy fogható tv-csatornán nem igazán fogjuk megtalálni a meccset, úgyhogy marad a jó öreg stream-keresés, amihez ismét sok szerencsét kívánok mindenkinek! Forza Inter!