Tovább zakatol az Inter City…Stadio Friuli a következő állomás

Vasárnapi ebéd mellé egy kis udinei csemege!!! 

Mióta masinisztát váltottunk egyre inkább az az érzésem, hogy sikerült a vakvágányról visszatalálnunk a helyes útra. Bár lehet, hogy korábban a mozdonyvezetőnek és az utasoknak nem ugyanaz volt a célállomása. Leoanardóval ugye eddig 5 meccs, 5 győzelem. Mit mondjak? Kezdetnek nem rossz. Vasárnap, egy számomra érthetetlen, 12.30as időpontban kezdünk az Udinese ellen. Most akkor a családi ebédeket akarják az olasz szövetség emberei kihagyatni az emberekkel, vagy a nagymiséről rohanjanak egyből haza a drukkerek? És mi van, ha a pap is Interes ? Hagyja félbe a szentbeszédet szegény? Én általában az esti meccskezdés híve vagyok, hisz egy telt házas, villanyfényes derbi az nem szokott rossz lenni. Gondolom itt is a tv döntött….

Amennyiben csak a történelmet vesszük figyelembe, akkor is nekünk áll a zászló, hisz az utolsó 10 meccsen 3 győzelem ( 2 José alatt ), 5 döntetlen, 2 vereség. Azt a tényt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy utoljára 2003 márciusban nyertek ellenünk hazai pályán. Ebben a szezonban azonban  voltak igazán tiszteltre méltó eredményei is a fekete-fehéreknek. 3-1re verték a Nápolyt és sokunk nagy örömére, milánó 2. számú csapatának is rúgtak idegenben egy négyest. ( ezúton is köszönjük ).

megrogyasztották a milánt

A „seria a” mezőnyéből az udineiekre illik leginkább a „masszív középcsapat” jelző. Szimpatikus, hajtós csapat. A mezükkel viszont nagyon nem vagyok kibékülve!!! Fekete-fehér zebra csíkos, dacia felirattal.  Eddig lejátszott 20 meccsből 9 győzelem, 3 iksz, 8 zakó szerepel a nevük mellett. Persze vasárnap délutánra már 9-3-9-es szimmetrikus mutatót szeretnék látni. Nem való daciára pirelli gumi, tehát  nincs mese, meg kell vernünk holnap az udinesét! Nem érdekel milyen módon, de 3 ponttal kell visszautaznunk milánóba. Előzetes hírek szerint MaiconMilito influenzás ( remélem nem terjed át a fél csapatra ),  Lucio sem 100%-os.  SneijderJ. Cesar továbbra is sérült.

Az alábbi 21 játékos utazik el Udinébe. Kapusok: Castellazi, Orlandoni, Gallinetta. Védelem: Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu, Santon. Középpálya: Stankovic, Motta, Mariga, Cambiasso, OBI, Coutinho, Nwankwo. Csatárok: Et’o, Pandev, Biabiany

Ha én lennék Leonardo,akkor így küldeném ki a csapatot: Castelazzi-Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu-Zanetti, Motta, Cambiasso-Stankovic-Eto’o, Pandev…. Reméljük, hogy Pandev megpróbálja összekapni magát, mert képességeit tekintve én egy igazán jó focistának tartom ( a milánnak lőtt szabadrúgás gólja a legkellemesebb emlékeim között szerepel), de ő még mindig ugyanolyan lélektelenül játszik, mint a többiek Rafa alatt. Nem sikerült felvennie még a leós stílust.

Nagyon örülnék, ha kapott gól nélkül abszolválnánk a mérkőzést. Személy szerint egy 0-2-vel maximálisan kiegyeznék.  ( góllövők: Eto’oPandev)

A földrajzi közelség miatt, remélem sok magyar nerazzurro is a helyszínen biztatja csapatunkat.

 

FORZA INTER PER SEMPRE!!!