Kell-e Kaká, lesz-e Kaká?

Talán az egyik legaktuálisabb és legérdekesebb kérdés az Inter házatáján. Leonardo részben a Kaká hadjárat része-e, Moratti mennyire gondolja komolyan az Ő megszerzését, nem érzi elég visszaszúrásnak Leonardot a Milannak Ibrahimovicért….egy cikk erejéig a bulvár sajtó erényeit fitogtatjuk.

Valószínű nem lesz, nemet mondani rá viszont elég nehéz lenne. Miért nem lesz? Először is azért mert Kaká nem az a lelketlen, elvtelen zsoldos mint Ibrahimovic. Szóval már a lelki tényezői is ennek a dolognak ingoványosak. Másodrészt Mourinho biztos nem fogja elengedni úgy, hogy ki sem próbálta. Nincs megelégedve a támadóival Kaká viszont elsősorban támadó. Továbbá a különböző emlegetett csere üzleteknek sincs racionális alapja. Milito és Maicon került szóba a Kaká – transzfer részeként. Hülyeség, nem játszhatnak a BL-ben ha a Real-hoz kerülnek most télen. Mourinho egyértelműen a BL-be keres támadót. Mi haszna lenne egy bűn rossz formában lévő Militoban vagy Maiconban úgy, hogy ráadásul a BL-sem léphetnének pályára.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy Kaká súlyos sérülésből jön vissza úgy, hogy lassan évek óta nem játszott jól. A csúcson egyértelműen túl van, megérné-e Őt egy vagyonért leszerződtetni mikor lehet már nem fogja tudni megközelíteni sem régi önmagát? De azért továbbra is van akkora nívója, hogy mindenki csak csettintene, ha meglátna saját csapatában a lányos arcú brazilt. Ha racionálisan nézzük Kaká most januárban nem jön. Kivitelezhetetlen, ha az egyik fél nem akar túl sokat engedni, de jelen esetben felesleges is.