Klubvilágbajnokság: Inter – Seongnam élő

Üdv mindenkinek! Ha minden a tervezett szerint alakul, akkor élő szöveges tudósítást olvashattok itt a blogon a klubvébé második elődöntőjéről! Kezdetnek nézzük a kezdőcsapatokat:

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 6 Lucio, 26 Chivu; 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder, 27 Pandev, 9 Eto’o; 22 Milito.
Cserék: 12 Castellazzi, 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 11 Muntari, 13 Maicon, 17 Mariga, 23 Materazzi, 31 Alibec, 36 Benedetti, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany.

Seongnam: 1 Jung; 2 Ko, 4 Ognenovski, 5 Cho, 8 Choi, 9 Cho, 10 Radoncic, 11 Molina, 16 Kim S. , 22 Hong, 30 Jo.
Cserék: 41 Kang, 3 Yun, 6 Cheon, 13 Jeong, 14 Song, 18 Namkung, 20 Kim J., 26 Jang, 32 Park, 38 Yong.

Játékvezető: Roberto Moreno (Panama)

 

Vége a mérkőzésnek. Ottvagyunk a döntőben, nem erőltettük meg egyáltalán magunkat. Felejthető meccs volt, remélhetőleg Militonak visszatér a régi önbizalma. Ha lesz rá igényetek, a döntőről is lesz szöveges közvetítés. Jó éjszakát!

90. perc: 3 perc hosszabbítás…minek?

79. perc: Utolsó csereként Santon lép pályára Chivu helyett.

77. perc: Milito helyett mindenki kedvence, Muntari a pályán.

76. perc: Nagy helyzetet hagyott ki a Seongnam. Ognenovski lapos szabadrúgását bravúrral védte Cesar, a kipattanót Radoncic senkitől sem zavartatva 10 méterről lőtte mellé.

73. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! MILITOOOO! Egy Mottának szánt passz végül Eto’o-nál kötött ki a bal szélen. A Kameruni lövését védte Jung, a kipattanót Milito paskolta a kapuba. 3-0!

68. perc: Kettős koreai csere, Choi helyett Song, Jo helyett Jeong a pályán.

66. perc: Egy lecsorgó labdát Jo bombázott főlé kapásból úgy 20 méterről.

64. perc: Stankovic szöglete után Cordoba fejelt Jung kezébe.

61. perc: Nagy helyzet: Pandev indította Stankovicot, aki a kapussal szemben 14 méterről inkább Eto’o-nak akart passzolni, egy védő azonban belelépett az átadásba. Nem volt jó döntés, lőni kellett volna

54. perc: Szöglet után Ognenovski fejelte főlé Molina ívelését.

52. perc: Lúcio megint kapott egyet a jobb bokájára ezúttal Cho volt a tettes. Egyelőre állja a sarat a brazilunk.

51. perc: Ezúttal Pandev próbálkozott, 20 méteres lövése azonban elkerülte a kaput.

48. perc: Milto lövését védte Jung.

47. perc: A félidőben cserélt a Seongnam: Song állt be, rögtön helyzetbe is került. Szép indítást kapott, de Lúcio mellől csak fölé tudott tüzelni.

Az Inter csak annyit ad ki magából, ami a kétgólos vezetéshez kell… A kapuk nem nagyon forogtak veszélyben, mi kihasználtuk a két helyzetünket, a koreaiak pedig szinte csak pontrúgásból jelentenek fenyegetést. Nem túl magas színvonalú a meccs.

47. perc: Két perc hosszabbítás. 20 méterről végezhetett el szabadrúgást Molina. Épphogy elkerülte lövése a hosszú sarkot.

42. perc: Újra szabadrúgásból veszélyeztet a Seongnam. Molina beívelését elszámította Cesar, de szerencsére Cho mellécsúsztatott. Ez volt eddig a legnagyobb helyzete a koreaiaknak.

37. pec: Az első nagy Cesar védés. Molina beívelését csúsztatta kapura Kim, Julio pedig a helyén volt és fölétenyerelte a labdát.

35. perc: Molina 30 méterről tüzelt mellé egy szabadot.

33. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! IL CAPITANOOOOOOOOO! Zanetti tört előre a jobb szélen, Milito-nak passzolt aki pazarul adta vissza a kapitánynak sarokkal a labdát, Zanetti pedig kapásból jobb külsővel lőtt kapura. 2-0!!!!

32. perc: Ognenovski kapta a meccs első sárgáját, Stankovic-ot rúgta fel hátulról.

28. perc: Molina szabadrúgása könnyű zsákmány volt Cesar számára.

A Seongnam az Ázsiai Bajnokok Ligája győzteseként vesz részt a klubvébén, elsőként Dél-Koreából.

24. perc: Teljesen átadta a területet és a kezdeményezést ellenfelének az Inter, kontrákra apellálunk. Cordoba egy fejpárbaj után rosszul ért földet, ápolni kellett ugyan, de visszatért a pályára.

21. perc: Kontrázott az Inter, 3 támadó 5 védő ellen, Milito azonban hosszan passzolt Eto’o-nak. Az ellentámadásból Chivu hibája miatt Cho lőhetett, de csúnyán célt tévesztett.

17. perc: Molina próbálkozott messziről, kapu mellé. Egyelőre csak átlövésekkel „veszélyeztet” a Seongnam.

15. perc: Cho nagyot taszajtott Milito-n a levegőben, a szabadrúgás a 16-os sarkáról járt, de nagyon gyengére sikerült Stankovic beívelése. Az utóbbi percekben a mezőnyben folyik a labdázgatás, jobbára mi birtokoljuk a labdát.

10. perc: Ezúttal Lúcio kapott egy csomagot, Radoncic csúnyán megtaposta a brazil jobb bokáját. Szabadot sem ért… Lúcio kemény legény, folytatja.

8. perc: Az első Seongnam helyzet, Radoncic lőtt jó 20 méterről mellé.

5. perc: A holland karmesterünk sajnos nem tudja folytatni, Motta a pályán helyette.

3. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! Stankovic kapott pazar labdát középen Milito-tól, Cho hiába csúszott be a szerb 15 méterről a bal alsóba lőtt. Eddig jól kezdődik, bár Sneijder elvesztése elég nagy baj lenne.

1. perc: Sneijdert máris ápolni kellett, Kim a labdát is és a lábát is elrúgta kőkeményen. Sajna az Inter 10-ese az öltözőbe vette az irányt.

Úgy néz ki, tényleg komolyan vesszük, nem akarunk úgy járni, mint tegnap a brazil Inter (elég csúnya blama, 2-0-ra kaptak ki a kongói Mazembe csapatától, így elmarad az Inter-Inter döntő. Kérdés lesz-e egy Inter a fináléban?)