Inzaghi visszatérése az Olimpicoba

Nem vagyunk túl könnyű heteken. A keret a végét járta fizikailag szinte az előző válogatott szünettől a mostaniig. A dél-amerikai túráról visszajött játékosaink most is jól megszívták és ezáltal egy kicsit mi is.

A Lazio éppenséggel elég rossz formában és Acerbi személyében egy fájó hiányzóval fogad minket. Egyedül a Roma ellen megnyert rangadójukat lehetne kiemelni, mint egyértelműen jó momentum. Sarri gépezete nem igazán látszik működőképesnek és kérdés, hogy a keretük limitációi miatt ez egyáltalán bekövetkezik-e.

Az Internél Sensin és a két chilei játékosunkon kívül nem lesz hiányzó, de így is egy kissé felforgatott kerettel állunk ki és nem biztos, hogy ez válogatott szünettel megspékelve jó hatással lesz a mai teljesítményünkre.

A kezdők:

LAZIO (4-3-3): 25 Reina; 77 Marusic, 3 Luiz Felipe, 4 Patric, 23 Hysaj; 21 Milinkovic-Savic, 6 Leiva, 88 Basic; 7 Felipe Anderson, 17 Immobile, 9 Pedro.

INTER (3-5-2): 1 Handanovic; 37 Skriniar, 6 De Vrij, 95 Bastoni; 36 Darmian, 5 Gagliardini, 77 Brozovic, 23 Barella, 32 Dimarco; 9 Dzeko, 14 Perisic.