Vissza kell találni a győzelem útjára

Két lelkileg eléggé megterhelő mérkőzés után, ma a Bolognát fogadjunk hazai pályán. Nagy szükség lenne ma a három pontra, hogy a srácok kicsit megnyugodjanak, hiszen szép is jó dolog a pazar játék, de ha az eredményességgel nem párosul, akkor a szellem sajnos képes megtörni.

A Bologna hozzánk hasonlóan két győzelemmel és egy döntetlennel kezdte az idényt, utóbbit ráadásul az Atalanta ellen sikerült elérniük, szóval jó formában érkezik Szinisa Mihajlovics együttese. Sikerült erősíteniük a kereten, ugyanakkor a játékuk képe nem sokat változott az előző idényhez képest. Jerdy Schoutenen kívül pedig minden játékosuk bevethető.

Az Internél csak Stefano Sensi fog hiányozni, illetve Simone Inzaghi egy kicsit jobban belefog nyúlni a kezdőbe és több olyan ember is pihenni fog, aki eddig minden mérkőzésen kezdett. Bár a mutatott játék az előző fordulóban akadozott, a szerdai BL találkozón bőven sikerült javulni ezen a téren, és ha a játékosok újra megtalálják a gólszerző cipőjüket, akkor boldogan fogunk felállni a Sport 2 képernyője elöl, ahol is pontban 6-kor fog elkezdődni a találkozó.

A várható kezdő (3-5-2): Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic; Lautaro, Correa.