Folytassa, Mancini úr!

A szezon legnagyobb égését a Cagliari ellen szenvedtük el, még az őszi szezon elején, így most itt az ideje a visszavágásnak az azóta Zeman mentesített szárdoknak. Nem beszélve arról, hogy időtlen idők óta nem nyert a csapat három egymást követő bajnokit. 

Elvárások:

  • – Támadó szellemű, tökös, bátor játék, s nem az, amit Empoliban láthattunk pár héttel ezelőtt, hasonló szituációban.
  • – Minőségi védekezés! A táblázatra ránézve szembetűnő, hogy nem a 37 rúgott gól a kevés – még ha sokszor támadásban is igen impotens a csapat-, hanem a 30 kapott a sok. Unalmas már, de Ranocchia még egy Cagliari ellen sem életbiztosítás.
  • – Shaqiri mágia. Amit a csütörtöki EL-derbin mutatott lenyűgöző volt, még úgy is meg tudtam ezt állapítani, hogy a meccs nagy része kimaradt a förtelmes minőségű stream miatt. A srác lehet a különbség a tipikus Mazzarri/Mancini-féle döntetlenek és a győzelmek között

Az ellenfélről

Véres harc a bennmaradásért, avagy Zeman 5868758877. kirúgása. Számomra ennyiben kimerül a Cagliari idei szezonja. Amúgy nem szeretem őket, mert Suazo jut eszembe a nevük hallatán, márpedig Suazot sem szerettem, amíg nálunk játszott.

Az egyetlen pozitívum, amit eltudok róluk mondani, hogy Zola az edzőjük, akiért anno nagyon tudtam rajongani.

Sérülések/eltiltások

Sau és Balzano mellett, az őszi odavágón mesterhármast szerző Ekdal sem bevethető a házigazdák részéről, míg Mancini nem számíthat a szokásos sérültek mellet –Nagatomo és Jonny- ezúttal Handanovic sem játszhat, így Carrizo védi a kaput ma este.