Türelmesen (?) várva

Újabb vasárnapi meccs ebédidőben, ki a másnaposságot kúrálja ilyenkor, kinek családi elfoglaltsága van, de van, aki épp egy romantikus hétvégét tölt kedvesével… Mi pedig azt várjuk, hogy a kedvenc csapatunk végre valahára a nevéhez méltón játsszon, és olyan eredményt is érjen el.

Elvárások

– A játékosok ne köpjék szemen a szurkolókat. Sem a streamelőket, sem a tv-nézőket, pláne nem a helyszínen csapatért szorítókat.

– Valahogy, bárhogy, akárhogy, tök mindegy, milyen módon hozzák azt a telibekúrt három pontot, és akkor még oda lehet érni az… EL-helyek egyikére. De már ehhez is nagyon kell teperni.

– Az utóbbi meccsek lőlapjai egészen szánalmasra sikerültek, bízzunk benne, hogy Mancini dolgozott az ügyön, mert az nem állapot, hogy az ember újra a Mazzarri-érában érzi magát… Ami rosszabb a sálas úrnak, hogy pontok terén még arcpirítóbb a szitu.

– Bár nem kívánságműsor, de tudnánk értékelni, ha ez a húzódásos sérüléshullám abbamaradna, mert a végén elfogy a csapat. A védők már ezt nagyjából megtették.

– Podolski a gólpasszán kívül most már mutathatna valamit (=gól), az esély ott van, most nem a bal szélen fog játszani, hanem Icardi helyett centerben.

 Dodó is bizonyíthat, hogy neki kell kezdenie balhátvédben, és nem egy középső középpályásnak.

– 15:0. Ezt lehet tovább építgetni.

Az ellenfélről

– Zazáék elég gyenge kezdés után (tényleg, emlékszünk még a 7:0-ra?) talpra állták, és immáron stabil középcsapatként csipegetik a pontokat, néha-néha nagy skalpokat is begyűjtve.

– Taider barátunk Afrika-kupázik, rajta kívül Pegolo és Peluso sérülés, Acerbi és Floro Flores pedig eltiltás miatt maródi.

– Zaza, Berardi, Sansone… Valahogy mind a háromról el tudom képzelni, hogy épp kifogja élete meccsét az Inter ellen.

Sérülések, eltiltások

Tekintélyes a lista… Nagatomo, Campagnaro, Andreolli és D’Ambrosio egy komplett (nem túl acélos) védelmet alkothatnának, ha nem lennének mind sérültek. Danilonak szerencséje is van picit, mert ő eltiltott is Juan Jesushoz hasonlóan, mindkettejüknek egy meccse van még partvonalon kívül.

Kezdőcsapat

Handanovic – Dodó, Vidics, Ranocchia, Donkor – Medel, Guarín – Palacio, Kovacic, Shaqiri – Podolski.

Hol láthatod?

Digi Sport 1 12:30-tól élőben közvetít.