Finale

Annyi biztos, hogy kedveseink jobb helyezést érnek el a végén, mint byeAlex Malmőben. Ebben az istenverte szezonban utoljára kell streamvadászatra indulunk vasárnap este: tét az önbecsülésen és a szép búcsún kívül nincs. Jól jellemzi az állapotokat, hogy senki sem foglalkozik érdemben a szezonzáróval, inkább Stramaccioni sorsa és Walter Mazzarri esetleges kinevezése a téma.

Morattiék hetente megerősítik Stramát a pozíciójában, a fiatal tréner rendre nyilatkozgat a nyári igazolásokról, mégis egyesek tudni vélik következő munkaadóját, ami nem az Internazionale, hanem az olasz szövetség (ahol U21-szövkap lenne). Ezzel szemben több helyen olvasni a Napoli jelenlegi edzőjének kinevezését a milánói kispadra három esztendőre, sőt, hozná magával a börtönválogatottjából Zunigát és Inlert – na, de elég a fantacalcióból, nincs még itt az ideje.

Akárhogy is alakul, az utóbbi évtized legrettenetesebb idényét zárjuk le ma végre, több olyan arc léphet pályára, akiket vélhetően soha többé nem látunk kék-feketében. Újra egészséges viszont Palacio, hogy egy kis örömünk is legyen pünkösd vasárnapra.

Ja, és Zanetti meg Moratti takarodjon.