Már csak három

Figyelem! Rendhagyó beharangozó következik! Egyrészt, mert pepik néven kommentelő olvasónk kisegített bennünket egy előzetessel, másrészt a blog történetében először felhívást teszünk közzé! Ehhez azonban kattintani kell! Több felkiáltójeles mondat nem lesz!

Szerdán újabb fordulót rendeznek a Serie A-ban, újabb világoskék csapat intézhet el bennünket négy napon belül. Ahogyan a csapat formája/kerete/morálja soha nem látott mélységekbe zuhant, blogunk szerzői/kommentelői is mély passzivitásba merültek. De meccs lesz és kommentfogó beharangozó is.

Ahogyan örömittasan ünnepeltük, hogy láthatjuk talán minden idők egyik legjobb Interét 2010 májusában, most elmondható, hogy látjuk minden idők legrosszabb gárdáját is. Ami öröm, hogy a kilencediknél rosszabb pozícióban nem végezhetünk, de a szicíliai elefántok még áttaposhatnak rajtunk. EL-szereplésről pedig már ne is beszéljünk, távol is van a helyezés, meg nagyon értelme sincs.

A soha nem látott dögrovás és kudarcsorozat várhatóan rányomja a bélyegét a Meazza nézőszámára is, negatív rekord várható ma este 20.45-től. Akinek van otthon SportKlubja, ezúttal nem kell streamekre vadásznia, 20.40-től élőben adja a meccset, otthon a karosszékben ülve nézhetjük a római világoskékek örömjátékát.

Strama ma este is gyakorolhatja a korszerű hulladékgazdálkodás című szemeszter anyagát, ritkán látható gyenge 22-es keretet sikerült kijelölnie az orvosoknak.

Kapusok: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;
Védők: 23 Ranocchia, 26 Chivu, 28 Pasa, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer;
Középpályások: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi;
Csatárok: 18 Rocchi, 45 Forte, 47 Colombi, 61 Garritano

Miben bízhatunk ma este? Nagyjából egy vékony szalmaszálban, ugyanis a Lazio tavasza kísértetiesen hasonlít a miénkre. Előző fordulóban ugyan 6-0-al küldték haza a Bolognát (Klose ötöt vágott), azért most ekkora égésre nem kell számítanunk. A kapuban várhatóan egy bravúrokat bemutató Handa fog kezdeni, akit fel fog dobni a Barcelona intenzív érdeklődése.

A védelmünk feladata a német „csodacsatár” – a júniusban 35. évét betöltő – Klose semlegesítése. Rocchi ezúttal bekerült a keretbe és nem kell Frédi szerencsétlenkedését néznünk centerben, abban reménykedjünk, hogy a Lazio tizenhatosára érkező néhány egy-két beadás egyike szerencsésen pattan meg a tar csatár búráján. Majd szép csendesen odafut a Lazio tábor elé, és meghajol előttük.

Tipp: Inter-Lazio 1-0 G.: Rocchi

És akkor az emlegetett felhívás.

 

Az NST-on olvashattátok a következő focitornát, amelyen, ha összejön a megfelelő létszám, a Nerazzurri blog is képviseltetné magát. Kérjük, hogy aki részt venne az egész napos mókában, azaz a futballpályán próbálná a kék-fekete színek megtépázott hírnevét visszaállítani, írjon mailt Bobo sporttársnak a salabobo@gmail.com címre. De. Kizárólag olyanok jelentkezzenek, akik BIZTOSAN ELJÖNNEK. Amennyiben nem csúszunk le a határidőről és igazolunk minumum 10 bevethető embert, akkor annyi az ellenfeleknek.

Még valami.

Vélhetően a szezonban utoljára lehet velünk találkozni, fotózkodni ma este a Deák téren található Staropramen sörözőben, ne hagyjátok ki a lehetőséget!