Ezúttal nincs kifogás

A De Boer-éra első győzelme a cél a ma esti Pescara elleni idegenbeli csörtén, de ha ez ma nem sikerül, akkor könnyen lehet, hogy pár hetet várni kell rá. Márpedig nem akarunk várni, még akkor sem, ha az újonc a 6. helyről várja a fordulót.

Mizu felénk?

Öröm bodóttá. Bár Gabriel Barbosa még nincs keretben -és a hírek szerint a Rube ellen sem lesz- Joao Mario készen áll és úgy néz ki, kezdő is lesz, mégpedig Kondogbia helyén. Éder padra szorulhat, ami nem meglepő azok után, hogy Candreva a Palermo ellen fél óra alatt több mindent csinált, mint a pumukli 9 hónap alatt. Santon pedig annyira pocsék volt hellókittiék ellen, hogy szinte biztos: Nagatomo lesz a kezdő.

Ezt mondja De Boer

A nagy semmit. Ha mindenképpen el akarod olvasni minden idők legunalmasabb meccs előtt sajtótájékoztatóját, ITT megteheted. De ne tedd.

Az ellenfélről

A feljutást rájátszás útján kiharcoló Pescara nem kezdte rosszul a bajnokságot. A Napoli ellen vezettek már 2-0-ra is, végül döntetlenre futotta. A következő meccsük már érdekesebb. Idegenben kemény erőpróba elé állították a Sassuolot, bár kikaptak 2-1-re, mégis 4 pontjuk van. Hogy lehet ez? Nagyon egyszerűen: a 65. percben becserélt Ragusa jogosulatlanul lépett pályára a Sassuoloban, ezért a szövetség 3-0-val jóváírta a meccset a Pescaranak. Muhaha.

Érdemes lesz figyelni annak a Gianluca Caprarinak a játékát, akit nyáron igazoltunk le, de postafordultával küldtük is vissza egy évre, kölcsönbe. A Napolinak már gólt is rúgott, ma nem fog, reméljük. Mint ahogy Manaj se, aki ezt az évet a legmenőbb logójú olasz csapatnál húzza le. Hátha fejlődik.

Gyömbér Norbert sérülés miatt biztosan nem lép pályára, míg Andre Coda játéka kérdéses. Utóbbiról annyit kell tudni, hogy egyszer leigazoltam Football Managerben és kurva szar volt.

Amúgy azt vágod, hogy Massimo Oddo a vezetőedzőjük?

Hol nézheted?

Nyugi, ezúttal nem kell streamelned és percenként bezárnod a kínai potencianövelő reklámokat, a Digisport 2-en élőben nézheted Joao Mario első gólpasszát.

Elvárások

Remekül kezdte a bajnokságot a Pescara és hazai pályán nyilván kettőzött erővel fognak hajtani egy nagy(?)csapat ellen és a hangulatra se lesz majd panasz. Mindez ellenére a győzelmen kívül minden más elfogadhatatlan. Akár nézhetetlen játékkal is, ami erősen benne van a pakliban.

Jövő héten a Juventus jön Milánóba, szóval ha ma sem nyerünk, az első négy meccset nyeretlenül is zárhatjuk. Nem lenne jó.