Jöhet egy újabb…

…zacskó? Valószínűleg igen. A Benfica otthonában elért győzelem után úgy voltunk vele, hogy innentől már biztosan talpra állnak a srácok és a bajnokikat sem fogják elfaszkodni. Tévedtünk, a csatáraink(?) ugyanazt a szerencsétlenkedést mutatták a kapu előtt, mint addig, a Monza pedig nyilván sokkal jobban használta ki a helyzeteit.

Az Empoli, Berlusconi csapatához hasonlóan – akinek nem mellesleg mielőbbi jobbulást és felépülést kívánunk – elvitte a három pontot Milánóból, úgyhogy tulajdonképpen tényleg komoly esélyesnek számítanak az Inter ellen, amely utoljára január 28-án, a Cremonesevel szemben nyert idegenben bajnokit.

Érdemes lett volna figyelni Vicariót, akit könnyen lehet, hogy jövőre már az Inter kezdőjeként csodálhatunk. Mivel ő nem lesz, így be kell érnünk kedvencünkkel, Mattia Destróval.

Ami az Intert illeti, Inzaghi állítólag komoly rotációra készül, Capitano, de Vrij, D’Ambrosio, Gagliardini és Asllani is kezdőként kaphatnak lehetőséget a bajnokikon már megszokott Gosens, Lukaku és Correa mellett. Igaza is van a mesternek, hiába nézhet ki a Romától simán egy jó kis romázás a szezon hajrájában, mi vonjuk csak ki magunkat a felesleges küzdelmekből, az Olasz Kupa sokkal fontosabb.

(Amúgy Brozovic végigpihente nagyjából az egész szezont, őt tényleg nyugodt szívvel be lehetne dobni, hogy legalább minimálisan emlékeztessen a korábbi években látottakra..)

12:30, Sport 1.

Kitartást mindenkinek a maihoz, Forza Inter!