Utolsó előtti lehetőség

Természetesen már rég nem itt kellene tartani, de… Tudja mindenki, sokszor ki lett tárgyalva, ez az idény már így alakult sajnos. Mindenesetre az Inter sorsa a saját kezében, ma újabb esély van arra, hogy a zárófordulót kvázi tét nélkül játszhassák le Skriniarék.

 

A 37. forduló következik tehát, rangadóval: a Napoli otthonában vizitálnak kedvenceink. Bajnokikon továbbra is él az 1997 óta tartó átok, akkor sikerült őket utoljára elkalapálni a San Paoloban, jobb időpont nem is jöhetne ennek a sorozatnak a megszakítására.
Nem tűnik egyébként lehetetlen vállalkozásnak a dolog, mert bár az Inter futballja olyan túl sok bizakodásra nem szokott okot adni, a rangadókon azért hellyel-közzel sikerül értelmesen szerepelni – még ha mostanság a győzelem nem is jött össze.

De Vrij kivételével teljes a keret, Politano a keretben van múlt heti sérülése ellenére, D’Ambrosio és Brozovic pedig visszatértek az eltiltásból, tehát Spalletti szinte a teljes keretével sakkozhat és húzhat valamiféle váratlant (hahaha), talán az utolsó interes nagy meccsén. Mert ugye ez a hét is telis-tele volt különböző pletykákkal, álhírekkel, cikkekkel, de ezek egy másik poszt témái lesznek.

A hétvége eddig eltelt részében az már eldőlt, hogy a Roma és a Torino már egészen biztosan nem tud befutni elénk, a Milan meccse pedig most fut, ha a jelenlegi állás marad (0:0), akkor számunkra vége a szezonnak, megvan a BL-pozíció, de egyelőre megelőlegezem a kuzinoknak a három pontot.

Felesleges erre több szót pazarolni, és végezetül mást nem is írhatok, mint hogy jó lenne, ha látszódna az a pályán, hogy melyik csapat számára van még tét – ebben az esetben legalább a szezonzáráskor nem kellene idegeskednünk.

Várható kezdő a Gazzetta szerint: Handanovic – Asamoah, Miranda, Skriniar, D’Ambrosio – Brozovic, Vecino – Perisic, Nainggolan, Politano – Martínez.

20:30-kor kezdődő mérkőzést a Digi Sport 3 közvetíti.