Újratervezés

A szokásos téli összeomlás kellős középén kell egy igen kellemetlen ellenfélhez utazni: a nagyokat többször is megtréfáló Parma lesz a ma esti ellenfél. Szenvedős lesz.

Azt hiszem, ilyen pocsék hangulat a klub körül talán csak a tavalyi Sassuolo elleni vereség után volt, mint most. A PSV-blama után valami megtört a csapatban: addig sem játszottunk szórakoztató futballt, de ami azóta van, az a legsötétebb Mancini-korszakot idézi. Ötlettelen, fásult futball, kizárólag beadásokra épülő támadójáték, impotens középpálya és egy formán kívüli Icardi.

Spalletti helye -legalábbis az olasz sajtó szerint- bizonytalan, bedobták már Cambiasso, Conte és Mourinho nevét is, de ha ez nem lenne elég, Marotta állítólag, ha és amennyiben nyáron kirúgná Ausiliót.

Kellemes érzés lehet, ilyen légkörben dolgozni, készülni a szezon legfontosabb periódusára. Helyt kellene állni az Európa-Ligában plusz jó lenne nem kiesni a legjobb négyből. Mondanom sem kell, utóbbi katasztrofális következményekkel járna, gazdaságilag is, de a klub renoméját tekintve egészen biztosan.

De hogy a mai meccsről is szó legyen: Politano és Keita továbbra sem bevethető, így Candreva újra kezdő lesz. Igazán csak a középpályán tud variálni a kopasz, a Gazzetta szerint  ezúttal Galgiardini és Radja is pályán lesz a kezdőrúgásnál, az olasznak speciel kifejezetten örülnék.

Ősszel Dimarco őrületes bombájával vertek minket a San Siróban, egy végtelenül peches meccsen, ma vissza lehet vágni. Egyébként a Parma meglepően fasza kis csapat, annak ellenére, hogy a kezdőcsapatuk átlagéletkora közelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz.

Egyébként meg gondoltad volna, hogy Gervinho jobb focista, mint Perisic?

Inter (4-3-3): Samir Handanovic; Danilo D’Ambrosio, Milan Skriniar, Joao Miranda, Dalbert; Roberto Gagliardini, Marcelo Brozovic, Radja Nainggolan; Antonio Candreva, Mauro Icardi, Ivan Perisic.