A nyugodt szünet reményében

Jövő héten ismét következnek a mindenki által méltán kedvelt válogatott mérkőzések, így a SPAL elleni idegenbeli túra abból a szempontból is fontos, milyen szájízzel töltik a játékosok ezt a minipauzát. Elméletileg nem kellene, hogy gondot okozzon a dolog, de lehetnek buktatók.

 

Gondolatok, infók a meccs felvezetésére:

– A csapat egyik legfontosabb embere, Brozovic húzódással bajlódik, ez az egyébként is sematikus játékra nem igazán lesz jó hatással – helyén (akárcsak múlt héten) Borja Valero kezdhet. Egyébként fogjuk meg ennek az egyetlen pozitív oldalát: Epic így biztosan nem fog most megsérülni horvát mezben.

– Az imént említett kényszerű változtatás mellett további rotációkra is számíthatunk, Keita (végre!), Miranda, Vrsaljko (végre! #2) és Candreva is a kezdőben találhatja magát a hírek szerint. Különösen színes bőrű szélsőnket lenne jó formába hozni, az olykor vállalhatatlan megoldásokat bemutató Perisicnek szüksége van a valós konkurenciára.

– Karamoh kezdő volt ma a Bordeaux-ban, lőtt is egy óriási gólt, reméljük, jól alakul a további pályafutása.

– Ugye mindenki emlékszik a tavaszi, Ferrarában tett kirándulásra, amikor Paloschi az utolsó percekben egyenlített? Na, amiatt alapból van törleszteni való a hazaiak felé.

– A SPAL figyelemreméltóan kezdte a szezont (például az Atalantát is megverték), de azóta rosszabb szériába kerültek, ha lehet, ne most építsék újra Icardiék az önbizalmukat.

– Várható kezdő: Handanovic – Asamoah, Miranda, Skriniar, Vrsaljko – Borja Valero, Vecino – Keita, Nainggolan, Candreva – Icardi.

– 20:30-kor harsan fel a kezdő sípszó, a Digi Sport 2 élőben közvetíti a meccset.